Közélet

Need for Speed! (x)

„Általános iskolában, a számítástechnikai szakkörön kezdődött ez a vonal. Mindenféle játékot kipróbáltunk, lövöldözős, stratégiai, autós…Need for Speed!” Egy mondat a magyar TopGear szokásos interjúsorozatából, méghozzá a kétszeres kamionos Európa-bajnokkal, Kiss Norberttel, aki legalább annyira népszerű, mint októberi áldozatunk, Michelisz Norbert. Mindkettőjükre jellemző, hogy ha rajthoz állnak, akkor tízezrek zarándokolnak a magyar autósport arénájába, a Hungaroringre, ahol a WTCC, majd a WTCR, vagyis a túraautók mezőnye mellett a Truck GP is népszerű.

Gyerekkori kalandjairól, pályájának indulásáról, kudarcairól és győzelmeiről mesélt TopGearnek  adott exkluzív interjújában Kiss Norbi pilóta.

A havonta megjelenő magazinban olvashatunk a kategóriák sztárjairól, a legújabb csúcsmodellekről, izgalmas tesztekről, és mindenről, ami a világ autóiról és az autók világáról érdekes és fontos – az elképesztő szuperjárgányoktól a családi csodaautókig:

„A szó elszáll, az írás megmarad – pláne a TOP GEAR kitűnő fotóival párosítva, olyanokkal, melyek állóképként is izgalmasak. Ez nem véletlen, hiszen profin mutatják be a topmodelleket, igényesen ábrázolják csodálatunk tárgyait, érzelmeket fogalmaznak meg, miközben a szöveg is élvezetes és szakszerű.

Száguldás, szerelem, szenvedély jellemzi sokak csodálatának tárgyát, a gyönyörű és nagy teljesítményű sportkocsit, melynek gazdag kollekcióját nyújtja a legendás magazin. Olyan autókban gyönyörködhetünk, amilyeneket ritkán látni az utcán, de a kevésbé látványos modellek is versenypályás teljesítményűek. Biztosra vesszük, hogy a BBC TOP GEAR magazin azokat is feldobja, akik nem az autók megszállottjai.”

www.kossuth.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik