Közélet

Eldőlt a Spíler 2 sorsa, a Telekom a befutó

A Magyar Telekom és a TV2 Csoport megegyezésre jutott a Spíler2 TV csatorna kapcsán. Szépen elhúzódott a folyamat, már régen mennek a top bajnokságok, aminek egy részét a Spíler 2 csatornán lehetne nézni. Mégsem látta szinte senki a meccseket, mivel a TV2 úgy költött milliárdos tételt a jogokért, hogy a 3,4 milliós televíziós piac több, mint 80 százalékát lefedő három nagy szolgáltatóval – DIGI 30,1-, Telekom 26,1-, a UPC 25,4 százalék – nem volt megállapodása.

A TV2 milliárdokat költött futballra, egyelőre semmiért
A csatorna nagybevásárlást tartott élő futballközvetítés terén úgy, hogy nem volt megállapodása a szolgáltatókkal. Hétvégén Messi, Ronaldo már a pályán lesz, csak éppen egyiket sem lehet egyelőre látni.

Most viszont a Telekom közleményéből kiderül:

A megállapodásnak köszönhetően a Spíler2 TV sportcsatorna szeptember 28-ától az év végéig biztosan elérhető lesz a Telekom tv ügyfeleinek.

Mint írják, az UEFA Bajnokok Ligája élő mérkőzéseinek nagy részét, valamint a spanyol La Ligát is közvetítő Spíler2 TV csatorna a Telekom kínálatában egyaránt elérhető lesz IPTV-n és Sat TV-n. A csatorna elérhető lesz a szeptemberben indult Szuper Családi Mozi csomagban, illetve a Családi, Családi+HD és Szuper Családi HD csomagokhoz is. A Spíler2 TV csatorna az 52-es programhelyen pénteken a reggeli órákban jelenik meg az érintett díjcsomagokra előfizető ügyfelek csatornaválasztékában.

(Fotó: Europress/Anadolu Agency/Albert Llop)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik