Közélet

Csütörtökön tér vissza a kánikula

Kedden túlnyomóan napos időre készülhetünk, leginkább keleten és délen növekedhet meg a gomolyfelhőzet. Csapadék nem valószínű. A szél csak helyenként északon, északkeleten élénkül majd meg. Hajnalban 8-15, délután 25-29 fok várható. Frontmentes idő várható, írja az Időkép.

Szerdán napos-gomolyfelhős idő ígérkezik. Elszórt zápor, zivatar nyugaton, délnyugaton alakulhat ki. Csak néhol lehet élénk a nyugati szél. Egyre enyhébb reggelekre ébredhetünk, hajnalban 10-17 fokra készülhetünk. Délután pedig 26-30 fok között alakul a hőmérséklet.

Csütörtökön is folytatódik a gomolyfelhős idő. Záporok, zivatarok főként északnyugaton fordulhatnak elő. A délnyugatira forduló szél miatt tovább melegszik az idő, délután már 28-32 fokot mérhetünk.

Pénteken egy gyenge hidegfrontnak köszönhetően többfelé kell záporokra, zivatarokra készülni. Heves zivatarok is előfordulhatnak. Az északnyugatira forduló szelet élénk lökések is kísérhetik. Napközben 25-29 fokra van kilátás. Szombaton is záporos, zivataros idő körvonalazódik.

(Fotó: 24.hu/Fülöp Dániel Mátyás)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik