Közélet

Orbán nyilatkozat helyett az Indexet minősítgette

A miniszterelnök emberei lökdösődéssel és nagyképűséggel tartották távol a portál tudósítóját.

Mint korábban megírtuk, Orbán Viktor cserkészközpontot adott át vasárnap Nagykovácsiban, itt szeretett volna tőle kérdezni az Index riportere az ország ügyeiről.

Maga honnan van?

– kérdezte a miniszterelnök, majd azt mondta az Indexre, hogy

az egy fake news gyár, oda nem nyilatkozom.

Azt már nem akarta megválaszolni, miért gondolja az ország leglátogatottabb hírportáljáról, hogy fake news gyár, helyette morcos, fülhallgatós, napszemüveges biztonsági embereket állítottak az újságíróra.

Megjelent Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtóelhárító munkatársa is, aki a rá jellemző önelégült, kioktató stílusban jelezte az újságírónak, hogy

szerintem elég egyértelművé tette az Indexnek, hogy nem kíván interjút adni, jó, ezt próbálja tudomásul venni, feldolgozni valahogy, szerintem menni fog.

A teljes videó itt érhető el.

A Hír TV is kérdezett volna a miniszterelnöktől, ők arra voltak kíváncsiak, hogy Orbán szerint a demográfiai viszonyok hogyan befolyásolják majd a nyugdíjakat, de a kormányfő válasz helyett csak intett és továbbment.

Testőrök gyűrűjében hagyta el a Teleki-Tisza-kastély átadóünnepségét Orbán Viktor

Testőrök gyűrűjében hagyta el a Teleki-Tisza-kastély átadóünnepségét Orbán Viktor, így a sajtónak esélye sem volt kérdezni a miniszterelnöktől. A Hír TV riportere azt szerette volna megtudni, hogy a jövőben érvényesülhetnek-e a demográfiai szempontok a nyugdíjak számításánál. Orbán a kérdést hallva csak legyintett, majd továbbhaladt. https://bit.ly/2kvkh1g

Közzétette: Hír TV – 2018. május 27.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik