Közélet

Visszalép az alelnökjelöltségtől Novák Előd

Visszalép a Jobbik alelnökjelöltségétől Novák Előd – ezt a politikus a Facebookon jelentette be kedd késő este. Visszalépésének oka, hogy szerinte

ismét habonyi módszereket folytatva kampányolnak ellenünk a Jobbikon belüli riválisok, és nem szeretném, ha ezek a hazug vádak gyengítenék a Toroczkai-Dúró vezetőpáros megválasztását, amit az egyedüli lehetőségnek tartok a Jobbik egységének megőrzésére, hitelességének visszaszerzésére és a párt megerősödésére.

Novák Előd hozzátette: a jövőben egyszerű Jobbik-tagként szeretné segíteni a közösség munkáját, emellett egyetemi tanulmányai folytatása mellett főállású apa és tartalékos honvéd lesz.

Vona Gábor pártelnöki posztjáról való lemondása után felmerült, hogy az LMP-hez és a Párbeszédhez hasonlóan társelnöki konstrukcióban irányítanák a pártot, de az elnökjelöltséggel szimpatizáló Toroczkai László, Ásotthalom polgármestere ezzel nem értett egyet.

Visszaléptem az alelnökjelöltségtől, miután ismét habonyi módszereket folytatva kampányolnak ellenünk a Jobbikon belüli…

Közzétette: Novák Előd – 2018. május 8.

Kiemelt kép: MTI/Marjai János

Ajánlott videó

Olvasói sztorik