Közélet

Elfoghatták a csengeri nőt, aki Kósával a bolondját járatta

Pénteken, pár órával az után, hogy a Nemzeti Nyomozó Iroda körözése alapján európai elfogatóparancsot adtak ki ellene, elfogták a svájci hatóságok Sz. Gábornéttudta meg a kormányközeli portál, a Pesti Srácok. Ő az a csengeri asszony, aki még a választások előtt azzal híresült el, hogy Kósa Lajost, a Fidesz egyik vezető politikusát is csőbe húzta, mesés, 1300 milliárdos örökséget hitetett el a miniszterrel, ráadásul dokumentum is volt arról, hogy Kósa édesanyjának 800 millió forint ütheti a markát. Kósa egy ideig magyarázkodott, aztán abba belezavarodott, majd egy idő után menekült az újságírók elől és a minimálisra szorított a nyilvános szerepléseit április 8. előtt.

A kormányhoz közeli dolgokban jól értesült portál információi szerint Sz. Gábornéval volt az egyik üzlettársa és két családtagja is.

A csengeri nő, miután borította a bilit és nagyon kínos helyzetbe sodorta Kósa Lajost, a rendőrség ki akarta hallgatni, aztán körözést is adott ki ellene – de ő Svájcba utazott. A rendőrség felhívást is közzétett, hogy várja a csengeri asszony által megkárosítottak jelentkezését.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik