Közélet
Nyíregyháza, 2015. május 4.
Három, bankoktól kapott elszámolási és forintosítási tájékoztató elolvasása után a Dozsnyák család tagjai számolnak nyíregyházi otthonukban 2015. május 4-én. A család autóhitele havi 53 ezer 995 forintról 27 ezer 547 forintra, a lakástörlesztése az átlagos havi 53 ezer forintról 27 ezer 634 forintra csökkent, a már korábban lejárt 400 ezer forintos személyi hitele után a bank 166 ezer forintot utalt vissza. A családnak összességében a felére csökkent a havi törlesztőrészlete. 
MTI Fotó: Balázs Attila

Elege van, hogy a bank vagy a biztosító palira veszi? Öt új megyeszékhelyen lesz segítsége

24.hu
24.hu

2018. 04. 24. 12:23

Eredményt hirdetett a Magyar Nemzeti Bank azon a pályázaton, amelyen az országos pénzügyi fogyasztóvédelmi hálózatot bővíti, és amelyre a felhívást fél éve tette közzé.

Öt dunántúli megyeszékhelyen nyílik iroda

  • Kaposváron,
  • Szekszárdon,
  • Székesfehérváron,
  • Szombathelyen és
  • Veszprémben.

Ezek egészítik ki az eddigi 13 helyszínt.

Az irodák hetente három napon, összesen legalább heti 18 órában lesznek nyitva. Ezenkívül rendezvényeket is szerveznek az irodák. Irodánként legalább egy tanácsadó és egy helyettese várja az embereket.

Ingyenes tanácsadást nyújtanak az embereknek pénzügyi kérdésekben, akkor is segítenek, ha például valami gondja van az ügyfélnek a bankjával. Nem válaszol a bank vagy a biztosító a panaszra, hónapokig húzódik az ügyintézés, vagy csak nem tud döntést hozni arról az adott személy, hogy milyen hitelt érdemes felvennie és hol, akkor nyugodtan keresse fel ezeket az irodákat.

A kiírás szerint az irodák fél évig történő működtetését pályáztatta meg az MNB. Összesen 17,3 millió forintot fizet ezért a nyerteseknek:

  • Szülőföld kulturális, sport, pénzügyi fogyasztóvédelmi és örökségvédelmi Egyesület
  • MERKATING Innovációs és Tanácsadó Közhasznú Nonprofit Kft. (két helyen is ez a szervezet nyert)
  • Társadalmi Vállalkozások Országos Szövetsége
  • Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egyesület
vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Drégelypalánk, 2019. január 9.
Személyvonat Nógrád megyében, a behavazott Drégelypalánk közelében 2019. január 9-én.
MTI/Máthé Zoltán

Holnaptól három hétig havazni fog

Kommentek

This handout video grab taken from footage released by the Royal Thai Navy on July 11, 2018 shows rescue personnel during the rescue operation for members of the "Wild Boars" Thai youth football team inside the Tham Luang cave in Khun Nam Nang Non Forest Park in Mae Sai district. - The 12 boys rescued from a Thai cave were passed "sleeping" on stretchers through the treacherous passageways, a former Thai Navy SEAL told AFP on July 11, giving the first clear details of an astonishing rescue mission that has captivated the world. (Photo by Handout / ROYAL THAI NAVY / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE - MANDATORY CREDIT "AFP PHOTO / Royal Thai Navy " - NO MARKETING NO ADVERTISING CAMPAIGNS - DISTRIBUTED AS A SERVICE TO CLIENTS
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.