Közélet

A Hit Gyülekezete kiáll Orbán Viktor miniszterelnök úr mellett

Németh Sándor olvasói üzenetekre reagálva fejtette ki, miért csak Orbán Viktor alkalmas kormányfőnek.

A Békemenetre való buzdítás után Németh Sándor, a Hit Gyülekezete vezetője ismét tanúbizonyságát tette, hogy tűzön-vízen át követi Orbán Viktor miniszterelnököt. A 444 ír arról, hogy a Fidesszel régen kritikus Németh egy videóban válaszolt a Vidám Vasárnap című műsorban levelekre, SMS-ekre.

Egy levél a Békemeneten való részvételt kritizálta, egy másik pedig feltette a kérdést: mit keres a kisegyház “az országtolvaj-diktátor utolsó csatlósai között”. Németh le is vonta a következtetést, hogy “ilyenekre nem szabad szavazni”.

Németh Sándor: Előfordult, hogy a szocialisták zsaroltak
A Fidesz viszont nem zsarol vagy követel – egyebek mellett erről beszélt a 24.hu-nak adott interjúban a Hit Gyülekezetének vezetője. Németh Sándor azt állítja, nem kötött paktumot a Fidesszel, a választások után is többnyire ellenzéki maradhat az ATV, Andy Vajnával pedig a nyers halakról társalgott.

Németh elmondta még, csak Orbánt találja alkalmasnak a kormányfői posztra, a korrupciós vádak meg természetes, hogy felerősödnek választások előtt. Ekkor jön érvelése csúcsa: a korrupciót meg lehet változtatni, a melegházasságot vagy a menekültek befogadását viszont nem. Az ellenzék márpedig engedne az uniónak és beengedne évi tízezer muszlimot, vége lenne a kereszténységnek.

(Kiemelt kép: 24.hu/Berecz Valter)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik