Közélet

Tévé, rádió, újság mellé kommunikációs terv – oldalanként bő 400 ezerért, és titkosítva

24.hu
24.hu

2018. 02. 21. 09:49

Van Cegléden helyi rádió, tévé, aztán egy önkormányzati újság, a ceglédi fideszes városvezetés mégis kommunikációs stratégiát, tervet rendelt és kapott – majd gyorsan titkosította is a 10 millió forintért megvásárolt tervet.

A Magyar Nemzet számol be arról, hogy tavaly ősszel rendelte meg a ceglédi önkormányzat a kommunikációs tervet, el is készült, aztán a múlt héten a városi közgyűlés fideszes többsége titkosította a dokumentumot – amely oldalanként több százezer forintba, az eddig tudottak alapján oldalanként 450 ezer forintba kerülhet.

Mivel a megbízási díj a közbeszerzési értékhatár alatt maradt, ezért a polgármesternek elég volt a beérkezett ajánlatok közül az általa legkedvezőbbnek tartottat a testület elé terjesztenie. A nyertes a Socialize Kft. lett amúgy.

A terv szerint fel kell állítani egy kommunikációs irodát az önkormányzatnál, oda szóvivő meg tanácsadó is kell, az iroda feladata az lesz, hogy támogassa az önkormányzat kommunikációját – írja a lap. A stratégia indokoltságára Takáts László polgármester azt írta a lapnak: „A stratégiára egyrészt azért volt szükség, hogy az önkormányzat, a gazdasági társaságok és a képviselők közötti belső kommunikáció hatékonyságát növeljük, hogy szervezettebb, tervezhetőbb és célirányos formában történjen a belső kommunikáció. Másrészt a kifelé irányuló, sokszor utókövető, reaktív kommunikációt átfordítsuk tervezett, proaktív kommunikációra, különös tekintettel a közösségi médiában.”

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

View of the Cerro Azul, in the Serrania La Lindosa -which had been declared Protected Archaeological Site of Colombia last May- in the Amazonian jungle department of Guaviare, Colombia, on July 2, 2018. 
Both the Serranias of Chiribiquete and La Lindosa had been closed to outsiders for many years during the armed conflict and are now opening up to scientific research.  / AFP PHOTO / Diana Sanchez

Egy lépésre vagyunk az összeomlástól

Kommentek

Pusztazámor, 2012. május 24.
A Pusztazámori Regionális Hulladékkezelő Központ lerakójának tetején ürít egy kukásautó. A Fővárosi Közterület-fenntartó (FKF) Zrt. kukásautói szállítják a Budapesten keletkezett szemét egy részét a telepre.
MTI Fotó: Máthé Zoltán
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.