Közélet

Elindult a Stop Soros tájékoztató kampány

Megjelentek a televízióban és a rádióban is azok a reklámspotok, amelyek a kormány legújabb akcióját, a Stop Sorost hirdetik.

Miután véget ért a Soros Györgyöt támadó nemzeti konzultáció és a Fidesz szerint az emberek egyértelműen nemet mondtak a Soros-terv végrehajtására, a kormány a parlament elé terjeszti azt az új törvénycsomagot, amely többek között megadóztatná azokat a civil szervezeteket, amelyek a menekültekkel való foglalkozásra kapnak pénzt (akár Soros György valamelyik alapítványától, akár az Európai Uniótól), illetve akár ki is tiltaná az országból azt, aki segíti a menekülteket.

A Vastagbőr blog elcsípte az egyik tévéhirdetést, amelyhez ugyanazt a Soros-fejet használták fel, mint a korábbi óriásplakátokhoz. A videóban elhangzik, hogy az elmúlt időszakban milliónyi bevándorló érkezett Európába, de a magyar határon felállított kerítés megállítja őket. A kormány szerint Soros le akarja bontatni a kerítést, hogy újabb migránsokat telepítsen be, de ez veszélyes és meg kell állítani.

Kiemelt kép: MTI/Európai Parlament/Philippe Buissin

Ajánlott videó

Olvasói sztorik