Közélet
A Fidesz Álljunk ki Magyarországért! rendezvénysorozatának záróeseménye

A Fidesz szerint Soros György el akarja távolítani őket a hatalomból

Medvegy Gábor
Medvegy Gábor

újságíró. 2018. 01. 16. 14:18

Azért, hogy „egy bevándorláspárti kormányt juttasson hatalomra” helyettük.

Politikai határozatot fogadott el a „Soros-terv” elutasításáról kedden a Fidesz országos választmánya – tudósít az MTI. Az ülésen döntöttek a kormánypártok 106 egyéni képviselőjelöltjéről is.

Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója elmondta, „a határozatban a választmány elutasítja azt a törekvést, hogy Magyarországot bevándorlóországgá változtassák”. Hozzátette, „aggodalommal látják ugyanis, hogy a Soros-hálózat óriási befolyása révén Brüsszel a tagállamokra akarja erőltetni a betelepítési kvótát, ami veszélyezteti Magyarország szuverenitását”.

A kormánypárt szerint a „Soros-hálózat” be akar avatkozni a magyar választási kampányba, hogy „a Fidesz-KDNP helyett egy bevándorláspárti kormányt juttasson hatalomra”.

A Fidesz választmánya felszólította a kormányt, hogy „minden eszközzel lépjen fel a Soros-terv végrehajtása ellen, szükség esetén akár törvényi úton korlátozza a Soros-hálózat bevándorlásszervező tevékenységét és további terjeszkedését”.

Hidvéghi kitért arra, hogy a Fidesz-KDNP százhat egyéni képviselőjelöltje készen áll arra, hogy a választópolgárok elé lépjen, „a kampányban pedig arra fognak törekedni, hogy azt a politikát folytassák, amellyel közösen sikeressé tették Magyarországot”. Kijelentette: szeretnék megvédeni „az eredményeiket” és Magyarországot.

A Fidesz kommunikációs igazgatója kijelentette: annak kapcsán, hogy az LMP-s Szél Bernadett nem vehet részt a „Soros-tervvel” foglalkozó nemzetbiztonsági bizottsági ülésen, egyetért Németh Szilárd véleményével, miszerint egy „nyilvánvalóan a Soros-hálózathoz kötődő” képviselő ne vegyen részt ilyen témájú megbeszélésen.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

Le·nyfalu, 2009. november 14.
Egy civil gÈpkocsiba rejtett traffipax Le·nyfalun. Az idÈn ·prilis Ès j˙nius kˆzˆtt nagymÈrtÈkben nıtt a hal·los kˆz˙ti balesetek sz·ma, Pest megyÈben, ezÈrt szolg·latba ·llÌtottak egy "l·thatatlan traffipaxot", egy "rendıri jelleg nÈlk¸li civil szemÈlygÈpkocsit", amely mozg·s kˆzben is kÈpes rˆgzÌteni a szab·lysÈrtÈseket. V·con Ès Le·nyfalun pedig, sebessÈgmÈrı rendırt ·br·zolÛ b·bukat is "szolg·latba" helyeztek a megelızÈs vÈgett.
MTI FotÛ: Kov·cs Attila
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.