Közélet

Megszólalt Havas Henrik

24.hu
24.hu

2017. 12. 13. 18:32

Havas Henrik interjút adott a pesthir.hu-nak, melyben azt mondta, nem lepte meg túlzottan, hogy ATV levette a képernyőről. Szerinte nyilvánvaló, mi történt, mondván,

a magyar közvélemény pontosan tudja, hogyan vásárolta fel a magyar médiát a Fidesz holdudvara. Övéké a TV2, a Bors, majdnem az összes megyei lap, felvásárolták az Origot létrehoztak egy csomó egyéb felületet, a PestiSrácok-tól a 888-ig. Na, ezek után csodálkozik valaki, ha beindult ez a gépezet?

Havas szerint „elég szar munkát végeztek Habonyék”.

Baukó Évával és Molnár Anikóval kezdeni, az elég necces! Ha most elmesélném, hogy erről a két hölgyről mit kellett végighallgatnom múlt hétfő óta… hát, azt nem nagyon bírná el az internet.

Görög Zitával kapcsolatban annyit mondott, hogy öt napon át együtt forgattak, Görög Zita mellett a másik női szereplő Sütő Enikő volt. Havas hozzátette, hogy „ha valaki veszi a fáradságot, hogy megnézze a műsort, láthatja, hogy a két női szereplő szerepet játszott”. De ezzel szerinte nincs semmi baj, ezek a műsorok így készülnek.

Havas megjegyezte, hogy

van az úgy, hogy az ember kénytelen nemet mondani a nőknek! Aztán ezek a nők, akik hoppon maradtak, piszkosul tudnak gyűlölködni.

Hozzátette, hogy „egyetlen nőt se akar megbántani, de ha a sértett nőket sorba állítanánk, a sor innen a Pozsonyi úttól elérne a Kálvin térig”.

Havas elmondása szerint kivétel nélkül szolidáris telefonokat kapott az utóbbi időben, úgy látja, hogy „a Habony-művek nagyon túltolta ezt a témát, abszolút kontraproduktív az egész”. Arról is beszélt, hogy a hétvégén egy író-olvasó találkozón mindenki megtapsolta, sőt, egy idős nő azt mondta neki, hogy

ő sose volt Jobbik szavazó, de most pénzt küld a Vonáéknak, mert hát a hülye is látja, hogy itt nem rólam van szó, hanem a Vonáról írt könyvemről.

Azt mondja, eljutott oda, hogy pont úgy érzi magát, mint öt éve, amikor rákkal operálták.  Nem tudja, hogy mikor lesz ennek a „hajcihőnek” vége, ráadásul elmondása szerint szakmailag fájdalmas neki végig követni, „mit művelnek Habonyék”.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

Hooded computer hacker working on desktop PC computer. P2P and piracy, computer virus and trojans, phishing, malware and ransomware concept with glitch effect.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.