Közélet

Belső vizsgálatot indít a BAHART a 24.hu-nak küldött b.megelős levél miatt

Mázsár Tamás
Mázsár Tamás

újságíró. 2017. 11. 27. 10:39

Reagált a BAHART pénteken megjelent cikkünkre. Megírtuk, hogy két kérdést tettünk fel a hajózási vállalatnak a balatonföldvári kikötő eladásával kapcsolatban, a jelenleg a balatoni önkormányzatok tulajdonában lévő cégtől pedig emailben a türelmünket kérték, és hétfőre ígértek választ. Üzenetükben viszont az egyik kérdés után benne maradt egy vélhetően belső beszélgetésük:

EZ A VÉLEMÉNYE, b.meg, mert mindenkinek közös érdeke, hogy a terület a jelenleginél színvonalasabb környezetben, valódi települési központként funkcionáljon a földváriaknak és az idelátogató helóturisztoknak. Meg az zsurnalisztagiliszta felmenőinek is, of course.

A BAHART az üggyel kapcsolatban az alábbi nyilatkozatot küldte el lapunknak.

Ellentétben a 24.hu által közöltekkel, az idézett szöveg nem a Balatoni Hajózási Zrt. válasza, hanem egy belső levelezésből kiragadott szöveg.

A BAHART és annak vezetése ezúton is elhatárolódik az idézett magánvéleménytől, amely stílusában, hangvételében megengedhetetlen és ellentétes a Társaság alapelveivel.

Fentiek mellett azonban ezúton is szeretnénk megerősíteni azon álláspontunkat, hogy a balatonföldvári kikötő fejlesztése turisztikai, társadalmi és gazdasági szempontból egyaránt hasznos Balatonföldvár Városnak.

A Balatoni Hajózási Zrt. az elmúlt 2 és fél évben jelentős erőfeszítéseket tett azért, hogy az évtizedes lemaradásokat ledolgozva modernizálódjon, együttműködő, felelős és hasznos tagja legyen a régiónak, az itt élő közösségnek, .

Fontosnak érezzük, hogy a Társaságot az elért, konkrét eredmények alapján, nem pedig rossz ízű, felelőtlen, magánvéleménynek minősülő szóviccek alapján ítéljék meg.

A Társaság ezúton is elnézést kér a történtekért és belső vizsgálatot indít az ügyben.

Kiemelt kép: 24.hu/Fülöp Dániel Mátyás

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

(FILES)(COMBO) This combination of file pictures created on May 10, 2018 shows US President Donald Trump during a rally at Total Sports Park in Washington, Michigan on April 28, 2018, and a photo released from North Korea's official Korean Central News Agency (KCNA) on April 21, 2018 of North Korean leader Kim Jong-Un delivering a speech while attending the Third Plenary Meeting of the Seventh Central Committee of the Workers' Party of Korea in Pyongyang.

US President Donald Trump told North Korean leader Kim Jong-Un on May 24, 2018, in letter that the Singapore summit will not take place. / AFP PHOTO / AFP PHOTO AND KCNA VIA KNS / Mandel Ngan AND - /  - South Korea OUT / REPUBLIC OF KOREA OUT   ---EDITORS NOTE--- RESTRICTED TO EDITORIAL USE - MANDATORY CREDIT "AFP PHOTO/KCNA VIA KNS" - NO MARKETING NO ADVERTISING CAMPAIGNS - DISTRIBUTED AS A SERVICE TO CLIENTS
THIS PICTURE WAS MADE AVAILABLE BY A THIRD PARTY. AFP CAN NOT INDEPENDENTLY VERIFY THE AUTHENTICITY, LOCATION, DATE AND CONTENT OF THIS IMAGE. THIS PHOTO IS DISTRIBUTED EXACTLY AS RECEIVED BY AFP.  /
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.