Közélet

Belső vizsgálatot indít a BAHART a 24.hu-nak küldött b.megelős levél miatt

Mázsár Tamás
Mázsár Tamás

újságíró. 2017. 11. 27. 10:39

Reagált a BAHART pénteken megjelent cikkünkre. Megírtuk, hogy két kérdést tettünk fel a hajózási vállalatnak a balatonföldvári kikötő eladásával kapcsolatban, a jelenleg a balatoni önkormányzatok tulajdonában lévő cégtől pedig emailben a türelmünket kérték, és hétfőre ígértek választ. Üzenetükben viszont az egyik kérdés után benne maradt egy vélhetően belső beszélgetésük:

EZ A VÉLEMÉNYE, b.meg, mert mindenkinek közös érdeke, hogy a terület a jelenleginél színvonalasabb környezetben, valódi települési központként funkcionáljon a földváriaknak és az idelátogató helóturisztoknak. Meg az zsurnalisztagiliszta felmenőinek is, of course.

A BAHART az üggyel kapcsolatban az alábbi nyilatkozatot küldte el lapunknak.

Ellentétben a 24.hu által közöltekkel, az idézett szöveg nem a Balatoni Hajózási Zrt. válasza, hanem egy belső levelezésből kiragadott szöveg.

A BAHART és annak vezetése ezúton is elhatárolódik az idézett magánvéleménytől, amely stílusában, hangvételében megengedhetetlen és ellentétes a Társaság alapelveivel.

Fentiek mellett azonban ezúton is szeretnénk megerősíteni azon álláspontunkat, hogy a balatonföldvári kikötő fejlesztése turisztikai, társadalmi és gazdasági szempontból egyaránt hasznos Balatonföldvár Városnak.

A Balatoni Hajózási Zrt. az elmúlt 2 és fél évben jelentős erőfeszítéseket tett azért, hogy az évtizedes lemaradásokat ledolgozva modernizálódjon, együttműködő, felelős és hasznos tagja legyen a régiónak, az itt élő közösségnek, .

Fontosnak érezzük, hogy a Társaságot az elért, konkrét eredmények alapján, nem pedig rossz ízű, felelőtlen, magánvéleménynek minősülő szóviccek alapján ítéljék meg.

A Társaság ezúton is elnézést kér a történtekért és belső vizsgálatot indít az ügyben.

Kiemelt kép: 24.hu/Fülöp Dániel Mátyás

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

2 Dec 1989:  Portrait of Liverpool Goalkeeper Bruce Grobbelaar during a Barclays League Division One match against Manchester City at Maine Road in Manchester, England. Liverpool won the match 4-1.  Mandatory Credit: Simon  Bruty/Allsport
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.