Közélet

Belső vizsgálatot indít a BAHART a 24.hu-nak küldött b.megelős levél miatt

Reagált a BAHART pénteken megjelent cikkünkre. Megírtuk, hogy két kérdést tettünk fel a hajózási vállalatnak a balatonföldvári kikötő eladásával kapcsolatban, a jelenleg a balatoni önkormányzatok tulajdonában lévő cégtől pedig emailben a türelmünket kérték, és hétfőre ígértek választ. Üzenetükben viszont az egyik kérdés után benne maradt egy vélhetően belső beszélgetésük:

EZ A VÉLEMÉNYE, b.meg, mert mindenkinek közös érdeke, hogy a terület a jelenleginél színvonalasabb környezetben, valódi települési központként funkcionáljon a földváriaknak és az idelátogató helóturisztoknak. Meg az zsurnalisztagiliszta felmenőinek is, of course.

A BAHART az üggyel kapcsolatban az alábbi nyilatkozatot küldte el lapunknak.

Ellentétben a 24.hu által közöltekkel, az idézett szöveg nem a Balatoni Hajózási Zrt. válasza, hanem egy belső levelezésből kiragadott szöveg.

A BAHART és annak vezetése ezúton is elhatárolódik az idézett magánvéleménytől, amely stílusában, hangvételében megengedhetetlen és ellentétes a Társaság alapelveivel.

Fentiek mellett azonban ezúton is szeretnénk megerősíteni azon álláspontunkat, hogy a balatonföldvári kikötő fejlesztése turisztikai, társadalmi és gazdasági szempontból egyaránt hasznos Balatonföldvár Városnak.

A Balatoni Hajózási Zrt. az elmúlt 2 és fél évben jelentős erőfeszítéseket tett azért, hogy az évtizedes lemaradásokat ledolgozva modernizálódjon, együttműködő, felelős és hasznos tagja legyen a régiónak, az itt élő közösségnek, .

Fontosnak érezzük, hogy a Társaságot az elért, konkrét eredmények alapján, nem pedig rossz ízű, felelőtlen, magánvéleménynek minősülő szóviccek alapján ítéljék meg.

A Társaság ezúton is elnézést kér a történtekért és belső vizsgálatot indít az ügyben.

Kiemelt kép: 24.hu/Fülöp Dániel Mátyás

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik