Közélet

Feltörték Vitézy Dávid Facebookját

D. Kovács Ildikó
D. Kovács Ildikó

újságíró. 2017. 11. 09. 15:55

Állítólag az utóbbi időben megszaporodtak a Vitézy elleni hekkertámadások.

November 9-re virradó éjjel ismeretlenek feltörték Vitézy Dávid Facebook-oldalát – írta személyes oldalán a BKK egykori vezérigazgatója. Vitézy szerint nem ez az első eset, hogy hekkerek próbálkoztak nála vagy a kollégáinál, most azonban sikerrel is jártak.

ma éjjel sikerrel törték fel ismeretlenek egy olyan kollégám e-mail fiókját, aki a Facebook oldalam felett rajtam kívül még adminisztrátori jogokkal rendelkezett. Ennek segítségével betörtek az oldalra és engem is kizártak a saját facebook pagemből

Az oldalt annak ellenére is fel tudták törni, hogy az úgynevezett kétlépcsős azonosítást is használták, vagyis nem volt elég az e-mail és a jelszó, hanem egy kódot is meg kellett adni.

A feltört oldalon előbb egy vietnami szöveggel ellátott kép jelent meg, majd minden eltűnt róla, a korábbi posztokkal együtt. Vitézy minden lehetséges csatornán jelentette a Facebooknak az esetet.

Az elmúlt időszakban megsűrűsödtek a hekkertámadási kísérletek kollégáimmal és velem szemben. Ennek eredményeként ma é…

Közzétette: David Vitézy – 2017. november 9.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

Egerszalók, 2016. szeptember 13.
Az Egerszalóki Gyógy- és Wellnessfürdő - Saliris Spa és Konferencia Hotel épülete a Forrás út 4. szám alatt. A vizet 1992-ben az Egészségügyi Minisztérium gyógyhatásúnak minősítette. Ennek jelentőségét felismerve épült a Saliris Resort gyógyszálloda. 
MTVA/Bizományosi: Faludi Imre 
***************************
Kedves Felhasználó!
Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.