Közélet

Verebes István: Marton Lászlót nem lehet felfüggeszteni

24.hu
24.hu

2017. 10. 20. 06:56

Korábban a témában:

Csütörtök este Verebes István volt az ATV Egyenes Beszéd című műsorának egyik vendége annak kapcsán, hogy még a nap folyamán Sárosdi Lilla elárulta zaklatója nevét.

Oppressive man behind a female victim.  The image depicts domestic violence, an abusive relationship, or a obsessive controlling partner.  The identities of the models are obscured.  This is an illustrative editorial and not real.  The man is clutching the woman who looks victimized.
Igen, benned van a hiba, ha nem érted, miről szól a Weinstein-ügy
Nyolc tipikus komment, amik bár ne születtek volna meg, de ha már így alakult, íme rájuk a válasz.

Verebes ezzel kapcsolatban azt mondta, nagyon elkeserítő, ami történik, hozzátette, megérti Sárosdi Lilla lelkiállapotát, és semmi baja nem volt ezzel egészen addig, amíg a színésznő nem nevesítette.

Elmondása szerint 40-50 éve egy magyar színház vezetőjének nincs semmilyen kockázata abban, amit csinál, „rangos színészeket küldhet parkolópályára, tönkretehet családokat”.

A színésznő mindent meg akar csinálni, hogy játsszon. És ezzel vissza lehet élni.

Verebes elmondta, változó, hogy egy színész mit vállal be, vannak, akik hajlandóak levetkőzni, vannak, akik nem.

Vannak színésznők, akiknek meg lehet fogni a fenekét, és vannak, akiknek nem. Vannak emberek, akiket meg lehet vesztegetni, és vannak, akiket nem.

Szerinte Marton Lászlót nem lehet felfüggeszteni, mert közel 30 évig volt a Vígszínház igazgatója, jeles rendező, akinek nagy számú színész köszönheti a pályáját.  Ő a Kiss László-ügyben sem volt híve annak, ami történt.

Értem a felbuzdulást, de ahogy meghurcolták azt az embert, az méltatlan volt.

Verebes úgy véli, a történtek hatására még züllöttebb és rémesebb lesz minden, a gyűlölet még inkább elhatalmasodik majd.

A színésznőnek attól kezdve magánügye, miután kimondja a nevet.

Azt nem helyesli, hogy egy embert „meghurcolnak”, mivel a színésznő nem tudja bizonyítani a vádakat. Verebes megjegyezte, hogy Sárosdi Lilla el fogja veszíteni a pert.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Németh Sándor: Előfordult, hogy a szocialisták zsaroltak

Kommentek

THE ASSASSINATION OF GIANNI VERSACE: AMERICAN CRIME STORY "The Man Who Would Be Vogue" Episode 1 (Airs Wednesday. January 17, 10:00 p.m. e/p) -- Pictured: Edgar Ramirez as Gianni Versace. CR: Jeff Daly/FX
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.