Közélet
LAS VEGAS, NV - OCTOBER 01: (EDITORS NOTE: Image contains graphic content.) People carry a peson at the Route 91 Harvest country music festival after apparent gun fire was heard on October 1, 2017 in Las Vegas, Nevada. There are reports of an active shooter around the Mandalay Bay Resort and Casino.   David Becker/Getty Images/AFP

Leadta az összes fegyverét a vegasi mészárlás után, de megdöbbent, milyen reakciókat kapott

24.hu
24.hu

2017. 10. 08. 11:02

Jonathan Pring – csakúgy csakúgy, mint több millióan – megdöbbent a Las Vegas-i tömegmészárlás láttán. Pedig a férfi azelőtt lelkes fegyvertulajdonos volt, de a tragédia után rájött, nem kellenek a fegyverek.

A brit-amerikai kettős állampolgárságú férfi úgy döntött: beszolgáltatja fegyvereit. Azt mondja, hiányozni fognak neki, mert szeretett a lőtéren lövöldözni, és a tükör előtt Rambóként pózolni velük, ráadásul rengeteg pénzt költött rájuk.

De rájött, ha le kellene írnia, mi a tíz legfontosabb dolog az életében, akkor a listán nem szerepelnének a fegyverei. Az első helyen a felesége és a fia áll, ők a legfontosabbak, mondja.

Döntését kiírta a Facebook falára is. Rengeteg komment érkezett rá, az elsők még gratulációk voltak. De aztán elszabadult a pokol, és egyre többen nekimentek a férfinak, aki halálos fenyegetéseket is kapott. Néhány napra el is kellett menniük Phoenixből.

Az egész történethez a férfi azt teszi hozzá, hogy fegyverek nélkül sem fél. Akkor is meg tudja védeni a családját, ha betörnek a házába, mondjuk egy baseball-ütővel.

Nem kell fegyver ahhoz, hogy férfi legyek

(kvoa.com)

Kiemelt fotó: Europress / David Becker/Getty Images/AFP

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

GelÈnes, 2009. febru·r 5.
A gelÈnesi FlÛrika JÛzsef f·skamr·jukban felv·gja a NyÌrerdı Zrt. v·mosatyai telephelyÈrıl kapott f·t. A NyÌrerdı Zrt. 6000 kˆbmÈter t¸zelıt k¸lˆnÌt el szoci·lis cÈlra. GelÈnesen tÌz csal·d kapott 34 kˆbmÈter f·t, a havonta kiutalt 6-8000 forint lak·sfenntart·si t·mogat·s helyett. Ezen a tÈlen 16 ember halt meg kih˚lÈs miatt Szabolcs-Szatm·r-Bereg megyÈben.
MTI FotÛ: Bal·zs Attila
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.