Közélet

Paradicsomlevest és halat rendelt a felesége nélkül vacsorázó Orbán

Újabb részletek derültek ki a horvátországi nyaralását töltő magyar miniszterelnökről, aki sokáig titkolta a helyszínt, de aztán csak kiderült egy utazós weboldalon látott fotó miatt, Krk szigetén, Punat városában, a Restoran Lara helyen költött el egy vacsorát Orbán.

A Blikk beszélt a helyet vezető tulaj fiával, Matej Radmannal, tőle a részletek.

Édesapám, Zdenko szúrta ki a tömegben az asztalhoz leülő magyar miniszterelnököt, aki az elejétől kezdve barátságos volt, még szóba is elegyedett velünk. Nem egyedül érkezett, volt vele egy kislány, és egy hosszú hajú, fiatal srác is, szerintem a gyerekei lehettek, mondta.

Később felismerte egy családi kép alapján, Flóra és Gáspár lehetett a két gyermek. Orbán feleségét, Lévai Anikót azonban nem látta, ahogy testőröket sem, de volt velük egy negyedik, horvátul beszélő férfi is.

Paradicsomlevest és halat rendeltek mind a négyen, felszolgáltunk nekik például lepényhalat, tengeri durbincsot és farkassügért is.

Egy szintén ott nyaraló magyar azt mondta még:

A gyerekeimmel és a feleségemmel hétfőn tértünk be vacsorázni a Lara étterembe. A pincérünk, amint meghallotta, hogy magyarok vagyunk, büszkén kezdte el mesélni, hogy egy nappal korábban Orbán is itt vacsorázott. Először azt hittük, hogy ez amolyan marketingfogás, később azonban egy másik felszolgáló is eldicsekedett vele.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik