Közélet

Farkasházy: Soros Györgynek az OTP-nél is van pénze

Mindenki Teddyje, Farkasházy Tivadar volt Kálmán Olga vendége az Egyenesen c. műsorban, és ha már ott volt beszélt sok mindenről. Sorosról, Hócipőről, Gyurcsányról.

Nemrég újra előkerült egy régi videó, egy 1994-es Hócipő-kabaré felvétele, ahol a magyar kormány jelenlegi mumusa, Soros György volt a vendég. A milliárdos krumplit pucolt, Selmeczi Tibor pedig megjegyzi: ahová Soros beteszi a lábát, az a rendszer általában öt év múlva megbukik. „Ilyen sokáig tart?” – kérdez vissza az üzletember.

A felvételen nem látszik, de Farkasházyék árverést is rendeztek, méghozzá Soros Györgynek, ha esetleg tönkremenne a milliárdos, a szatirikus lap megsegítette volna őt. De sajnos Farkasházy sehol nem találja Soros betétkönyvét.

Ez a félmillió forint most elég jól jönne a Hócipőnek, ha valaki tudja, hogy juthat ehhez a pénzhez, segítsen Teddynek.

Beszélt kevésbé fontos dolgokról is, méghozzá a magyar ellenzékről. „Amit művelnek, történelmi bűn, gyalázat.”

Szerinte hét éve semmit nem csinálnak. Gyurcsányról is szólt, Deák Ferenchez hasonlította, abból a szempontból, hogy neki 1867 után semmilyen pozíciója nem volt, pártelnökként tette a dolgát. Gyurcsány a humorista szerint már megcsinálta magát, nem kellene listán indulnia, mérettesse meg magát egyéni körzetben.

Lépjen hátra, mint Deák Ferenc.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik