Közélet

Bemutatta a Jobbik vízilabdás jelöltjét

Steinmetz Ádámot hivatalosan is bejelentette a Jobbik, mint a marcali körzet képviselőjelöltjét. Steinmetz nem akar személyek ellen politizálni.

Olimpiai bajnokot igazolt a Jobbik, de ez nem azt jelenti, hogy sportegyesülete lenne a pártnak. Épp ellenkezőleg, vízilabdázó csatlakozott hozzájuk. Csütörtökön mutatták be Steinmetz Ádámot, aki jövőre Somogy megye 3-as választókörzetében (Marcali térsége) indul majd egyéni képviselőjelöltként, mivel 500 hektáron gazdálkodik Kéthely környékén. Ahogy a Jobbik közleménye fogalmaz:

Az olimpiai bajnok célja, hogy a helyi problémák feltérképezésével hitelesen tudja a somogyországiak érdekeit képviselni a parlamentben, ezért kezdeményezni fogja a választókerület mind a 72 településének polgármestereivel a kapcsolatfelvételt.

Érdekesség, hogy Dúró Dóra, a párt képviselője jelentette be Steinmetzet, kiemelve, hogy a Jobbik értelmiségi holdudvart épít, ezért igazolták le Steinmetzet, aki pedig ünnepnek nevezte, hogy bejelentheti indulását. Maga Vona Gábor pártelnök kérte fel őt, konzultálva a családjával igent mondott. Hozzátette, van társadalmi felelőssége abban, hogy a káros folyamatok láttán felemeli a szavát. Az egyik ilyen, hogy “az emberek undorral fordulnak el a politikától”, nem látnak alternatívát, csak hogy “arrogáns, cinikus, személyeskedő monológok” folynak érdemi viták helyett.

Én ügyek érdekében és nem személyek ellen szeretnék munkálkodni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik