Közélet

Vásárlót lökdösött és gyalázott a Váci utcai H&M biztonsági őre

24.hu
24.hu

2017. 06. 24. 11:23

A 444-nél jelentkezett az a pórul járt vásárló, aki azt állítja, a Váci utcai luxus H&M-ben lökdöste és gyalázta az üzlet biztonsági őre. Az András nevű férfinek kedden támadt az az ötlete, hogy este fél kilenc után merészel vásárolni a boltban.

Mivel már nem sok idő volt zárásig, a biztonsági őr figyelmeztette, hogy iparkodjon, de gyorsan türelmét vesztette.

Visszakanyarodva a pénztárhoz, hirtelen egy nem túl kedves lökést éreztem a vállamon, majd hátra fordulva megpillantottam a H&M egy másik biztonsági emberét, aki hozzám érve, mi több, engem a kezével meglökve tudatta velem “hogy álljak már be a sorba, és igyekezzek a fizetéssel!

Írja András, aki ezután szóváltásba került az őrrel.

A következő mondatát a mai napig nem hiszem el, mivel azt válaszolta a felvetett problémámra, hogy

“ő leszarja, hogy én itt vásárló vagyok és igyekezzek szépen, ne a szám járjon!”

A teljes sztori itt olvasható.

A 444 megkereste a H&M-et is, a fő kommunikátor Dévényi Patrícia így reagált:

Hát valóban kellemetlen az eset, amiről azonban mi nem értesültünk. A H&M-nél való panaszkezelésnek három módja van: a mindenki által ismert Vásárlók könyvébe történő beírás, amit 30 napon belül hivatalos úton megválaszol az üzletvezető, a H&M weboldalán található ügyfélszolgálati számon való panasztétel vagy az ügyfélszolgalati emailcímre történő panasztétel. Minden esetben kivizsgáljuk a beérkező panaszokat és igyekszünk a vásárló elégedettségére szolgáló megoldást találni. Azonban mivel erről az esetről egyik felületünkön sem értesültünk, így nem tudtunk az ügyről.
Természetesen a meglévő információk alapján kivizsgáljuk az ügyet, a biztonsági szolgálat belső ellenőrzésének segítségével, a kamerafelvétel visszanézésével és a kollégák meghallgatásával, hogy teljes képet kaphassunk.
A H&M minden esetben arra törekszik, hogy a vásárlók elégedetten távozzanak az üzletből, és természetesen teljességgel elfogadhatatlannak tartjuk az ilyenfajta viselkedést az üzleteinkben mind az eladók, mind pedig a biztonsági szolgálat részéről.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Budapest, 2014. március 27.
Vancsura István, a NAV megszüntetett Kiemelt Ügyek Igazgatósága RAPID ellenőrzési főosztályának volt vezetője (j) és Horváth András, volt adóhivatali dolgozó a Levegő Munkacsoport Áfabotrány: kitálal egy volt NAV-vezető címmel tartott sajtótájékoztatóján Budapesten a MagNet Házban 2014. március 27-én.
MTI Fotó: Soós Lajos

Az ember, aki legyűrte a NAV-ot és a NER-t

Kommentek

Migrants make their way through the countryside after they crossed the Hungarian-Croatian border near the village of Zakany in Hungary to continue their trip to north on October 16, 2015. Hungary said it will shut its border with Croatia at midnight, closing a major entry point for migrants bound for northern Europe, weeks after a similar move on its Serbian frontier triggered clashes with refugees.    AFP PHOTO / HANNA SONIA / AFP PHOTO / HANNA SONIA
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.