Közélet

Tuktukra szerelt ócska szóviccel simicskázták össze az Indexet

Csicskítani próbál a kormány propagandagépezete, a design alakul, a szóvicceken még csiszolni kéne. Naná, Fidelitas.

Mióta nyilvánosságra került Simicska Lajos opciója az Index megvételére, pláne az új működtetési forma az alapítványi közvetlen tulajjal (ahol valóban ülnek Simicska emberei, azonban az alapítványt az Index ügyvédje vezeti), szóval azóta a kormány propagandagépezete folyamatosan támadja a lapot és az oligarchát is.

A Fidelitas, a Fidesz ifjúsági szervezete hatalmas összegből komplett plakátkampányt indított, emellett kedden telematricázta az Index és a Magyar Nemzet szerkesztőségei előtti útbaigazító táblákat Simicska arcával. Sokáig nem lehetett tudni, a mai az ő akciójuk-e, hogy odaállítottak egy Piaggio furgont (vagy platós tuktukot) a szerkesztőség elé egy simicskázós táblával. A Fidelitas némi fáziskéséssel, de büszkén elismerte, hogy az ő akciójuk ez is.

Úgy tudjuk, hogy a helyzet még szánalmasabb legyen, egy kapucnis-napszemüveges fotós is várakozik a Flórián téri irodaház földszintjén, aki ráadásul nem a lapcsalád fotósa. Érdekesség, hogy a tájékoztató totemoszlopról tegnap óta leszedték a Fidelitas matricáit.

Fotó: 24.hu

Hogy egy kép hátulról is legyen a platóról:

Fotó: 24.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik