Közélet

Az ifjú KDNP szerint a Momentum elnöke a meleglobbi embere

Az IKSZ (Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség) szerint azért, mert a svájci Neue Zürcher Zeitungnak adott interjújában Fekete-Győr beismeri, hogy sokkal fontosabbnak tartja a melegházasság engedélyezését, mint a határok védelmét, a magyar emberek biztonságát.

Politikai elképzeléseiről nem igazán tudott beszámolni, hiszen az olimpia megfúrása után megrekedtek az ötletelések a párttá alakult mozgalomban. Kár, hogy Fekete-Győr András is beállt a politikai korrektség balliberális katonái közé és egy törpe kisebbséget érintő kérdést tűz a zászlajára, ami ki is meríti programját.

Soros György is előkerül, na, egy IKSZ-közleményben nem kerülne elő? Szerintük a legtöbb jogvédő, aki foglalkozik a témával, Soros pénzéből teszi. De az IKSZ szerint a magyar jogrend megfelelő, a melegek bejegyzett élettársi kapcsolatban élhetnek.

Fekete-Győr András vajon miért ezt tekinti Magyarországon a legfontosabbnak? Vajon ki áll e mögött a nyomuló meleglobbi mögött? Vajon a többségi társadalom biztonsága ehhez képest kevésbé fontos?

Fekete-Győr András, a Momentum elnöke erre csak annyit mondott:

Újra megindult a lejáratás a tízezres Európa-párti tüntetésünk után. A Momentummal üdvözöljük a KDNP-t és a propagandagépezetet 2017-ben, ahol jogegyenlőség és határvédelem nem zárja ki egymást.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik