Közélet

Nincs neted? Sok sikert!

Hétfőig terelve közlekedik a 78-as troli, olvasónk szerint a BKK az ilyesmiről nem tájékoztatja eléggé az utasokat. Különösen azoknak nehéz, akik nem használnak internetet. Igen, ilyenek is vannak.

Érdekes eljátszani a gondolattal, mennyire boldogulnánk Budapesten, ha nem lenne a zsebünkben az egész internet. Annál is inkább érdekes, hogy sokan – inkább az idősebb korosztály – ma sem használnak okostelefont, nincs otthon mindenkinél net. Az utasok tájékoztatása során ezt a BKK is figyelembe vehetné – hívta fel a figyelmet levelében Mónika.

Mivel a BKK oldala nekem most nagyon lassan megy, ide írom, ami engem tegnap nagyon felháborított. A 70-es és 78-as trolik április 24-ig elterelő úton mennek, mert a Nagymező utca le van zárva. Nekem nincs otthon netem, nincs okostelefonom, a rádióban is csak ennyit mondanak.

Tegnap a Király utcánál szerettem volna fölszállni, hogy eljussak a Damjanich utcába. A Futár csak önmagát reklámozta, de aztán megláttam egy táblát, amin azt közölték, hogy az Oktogonnál lehet fölszállni. Én meg abból az irányból jöttem a 4-6-os villamossal. Ilyenkor miért nem lehet a villamoson már két megállóval az Oktogon előtt bemondani, hogy mi a helyzet?

Na, lementem az Izabella utcáig, hogy várok egy 78-ast. Nem jött. Három 70-es jött, nagy időkihagyásokkal, de már direkt kíváncsi voltam, jön-e egyáltalán valamikor egy 78-as troli. Kb. fél órát álltam a megállóban, mire egy nagyon tömött jött, és szokásom ellenére benyomakodtam én is, szegény sofőr alig tudta becsukni az ajtót, a Bethlen utcánál meg nem nyílt ki egy ideig.

Én nem irigylem a buszvezetőket, de azért ők is mondhatnának valamit ilyenkor, mert pl. utána látom, hogy jön egy másik 78-as, amire fölfértünk volna többen is. Megalázó az egész helyzet szerintem.

Kiemelt kép: Wikipedia/Maximix90

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik