Közélet

Schilling kitörölné a seggét Orbán levelével, ha nem lenne ilyen kemény

A rendező komolyan vette a nemzeti konzultáció kérdéseit. “A CEU-val nem konzultálsz, velem meg igen? Hát, te akartad.”

Schilling Árpád is megkapta Orbán Viktor levelét, amelyben a kormányfő arra kérte, hat kérdésre válaszoljon. A rendező megteszi egy videóban, tegeződve.

Úgy válaszoljak, ahogy szeretné, de én nem úgy szeretnék válaszolni. Válaszolok máshogy. Neked Viktor, kérlek, hogy figyelj!

A rendező (megkomponálva a jelenetet, csíkos papucsban, alsógatyában – ami már önmagában is egy üzenet) pontokba szedve sorolja, mi mindent tart lopásnak, hazugságnak, félrevezetésnek a rezsicsökkentéstől a migrációig. Szerinte a rezsicsökkentés főleg a gazdagoknak kedvez, nekik van hatalmas házuk, úszómedencéjük, hatalmas kertjük.

A rezsicsökkentés elsősorban azoknak kedvez, mint amilyen te vagy meg a haverjaid.

A többi emberen – több millióan vannak – a célzott támogatás többet segítene. Schilling szerint erre inkább kellene figyelni, nem arra, hogy a haverok állami megbízásokat, adókedvezményeket kapjanak. A terrorról azt mondja, nem történt a korábbinál több támadás, illegális bevándorlót sem kényszerítenek ránk, csak éppen a nemzetközi egyezményeket be kellene tartani.

Semmiféle illegális bevándorlót nem akar ránk kényszeríteni senki. Ez egy hazugság. Hazudtok és félrevezetitek az embereket. Érted amit mondok? Hazudsz!

A rendező nem kertel, ha már konzultáció, azt mondja, hogy Magyarország függetlenségét – szerinte – főleg a kormányfő veszélyezteti. Nehezményezi, hogy Orbán Viktor a külügyminiszterét “Szijjártó Petit” a Fülöp-szigetekre küldte.

Schilling Árpád úgy általában tartja ostobának a hatalmat, a kormányfőt pedig egész egyszerűen lehülyézi, majd arra kéri, soha többet ne küldjön neki ilyen levelet, mert túl kemény a papírja ahhoz, hogy a seggét kitörölje vele.

nemzeti konzultáció 2017

Viktor, kaptam ma tőled egy levelet. A CEU-val nem konzultálsz, velem meg igen? Hát, te akartad.

Közzétette: Árpád Schilling – 2017. április 4.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik