Közélet
Antall József Nyári Egyetem

Antall Péter nem kapott belépőt az Európai Parlamentbe

24.hu
24.hu

hírfaragó. 2017. 03. 10. 06:15

Antall József fia egykori miniszterelnök fia jelenleg a néhai kormányfőről elnevezett tudásközpontot vezeti, az EP azonban nem adott neki akkreditációt, azaz állandó belépőt, írja a Magyar Nemzet pénteki száma, miközben több munkatársának van ilyen.

Antall hiába kérte az akkreditációt, ezt megtagadták tőle. 2009-ben éppen az Európai Parlament Antall épületszárnyának avatásán jelentették be a központ megalakulását.

A Magyar Nemzetet az EP sajtóosztálya arról tájékoztatta, hogy Antall Péter kérvényezett akkreditációt az EP-be, viszont nem nyújtotta be az ehhez szükséges dokumentumokat. Egy hónap haladékot adtak neki, de mivel nem történt semmi, kérvényét visszautasították.

Az nem derült ki, milyen dokumentum hiányzott, a lap szerint az egyik lehetséges ok, hogy az AJTK vezetője az EP-nek eddig nem tudta igazolni az alapítvánnyal fennálló kapcsolatát.

Antall Péter bármikor kérelmezheti újra az akkreditációt a szervezet nevében. A központ vezetője azt mondta, biztosan benyújtja újfent kérvényét, a hónap végén pedig maga is Brüsszelbe megy.

Csütörtökön derült ki, hogy a Momentum segíti az Antall József Tudásközpontból kirúgott Szert Boglárkát, állják a perköltség egy részét.

Developing programming and coding technologies. Website design. Programmer working in a software develop company office.
Legyél te a címlaposunk!
Mondd el véleményed és nyerj!
vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Side view of silver autonomous car on abstract background. 3D rendering image.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.