Közélet

Hadházy lassan már Vona Gáborra lett féltékeny

Az LMP társelnöke azt is elképzelhetőnek tartja, hogy a kormányoldal az ő lejáratásával akarja befolyásolni a párt elnökválasztását.

Újabb elég röhejes mélységekbe ugrott a kormányközeli média, ami mostanában Vona Gábor helyett a parlamenti küszöbön billegő LMP politikusára, Hadházy Ákosra ugrott rá. Az egyik bulvárlap írt arról, hogy Hadházy imádja a repülést, ami drága és környezetszennyező, és az LMP-hívek rendesen ki is vannak ettől. Hadházy az MNO-nak annyit mondott az egészről, hogy

kezdem élvezni a dolgot, amikor már tényleg túltolják, az rendkívül szórakoztató.

Hadházy azzal viccelődött a lapnak, hogy már féltékeny volt a Jobbik elnökére, akit Terry Blackkel akart lejáratni a kormánypárti média. A repülésről annyit mondott, hogy új gépre nem lenne pénze, egy 1965-ös repülőt szokott kibérelni, óránként 20-30 ezer forintért. Szerinte a dohányzás is kb. ennyibe kerülhet.

Az LMP hamarosan társelnöki választást tart, Hadházy szerint lehet, hogy így akarja a kormányoldal befolyásolni azt. Az is előfordulhat, hogy mivel Orbán Viktorral kapcsolatos ügyeket hozott fel az utóbbi időben, ezek lehetnek a válaszok rá.

Van amúgy még egy történet, amivel csépelik Hadházyt. Az Origo írt arról, hogy Hadházy édesanyja ingatlanokat szeretett volna vásárolni a Földet a gazdáknak programban. A politikus szerint anyja nem regisztrált, a liciten sem vett részt, nem is nyert földeket. Édesapja pedig változatlanul 6,5 hektáron gazdálkodik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik