Közélet

Eltűnt egy 12 éves mezőkövesdi kislány, pénteken még elment az iskolába, de azóta nem tudni, mi van vele

Zimányi Vanessza pénteken az iskolából nem haza indult, azóta senki sem tudja, hogy hol van.

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányságon az eltűnt gyerek édesanyja tett bejelentést, szerinte a lánya pénteken az egyik mezőnyárádi iskolából engedély nélkül ismeretlen helyre távozott. Zimányi Vanessza megközelítőleg 175 centiméter magas, vékony testalkatú, haja hosszú, barna színű, szeme barna, fülei kissé elállnak.

A keresett gyermek eltűnésekor lila színű szőrmés kabátot, leopárd mintás bokacsizmát, sötét színű testre simuló nadrágot, valamint zöld színű „London”-feliratú felsőt viselt és egy rózsaszín-fekete hátizsák volt nála.

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság (3400 Mezőkövesd, Egri út 2. szám) kéri, hogy aki bármilyen információval rendelkezik az eltűnt lánnyal kapcsolatban, hivatali munkaidőben hívja a 49/505-440-es telefonszám 58-30-as mellékén az ügy előadóját. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központja a 46/514-506-os telefonszámon, továbbá a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok a nap 24 órájában fogadják a bejelentők hívásait. Emellett a névtelenség megőrzése mellett is bejelentés tehető az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán.

(Police.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik