Közélet

Két Class FM-es műsorvezető a Sláger FM-nél folytatja

November 21-től új reggeli műsorral jelentkezik a Sláger FM, “Sláger Reggel” címmel, melyben a két műsorvezető Vágó Piros és Abaházi Csaba, derül ki a csatorna sajtóközleményéből. A rádióadón minden hétköznap reggel 6-tól 10-ig lesznek hallhatók a Class FM korábbi műsorvezetői.

A reggeli műsor egy rádióban mindig a szakma csúcsa. Soha életemben nem volt még lehetőségem ebben a műfajban kipróbálni magam. Voltam ugyan hétvégi reggeles még a Danubiusban, de hogy ekkora felelősség legyen a vállamon és ekkora lehetőséget kapjak az élettől, hogy reggeli műsort készíthessek, ráadásul Vágó Pirossal, az már tényleg a visszautasíthatatlan ajánlat tipikus esete volt, mondta Abaházi.

A Class FM szombat éjfélkor végleg elnémult, a 2,5 milliós hallgatótáborral rendelkező, egyetlen országos vételkörzetű kereskedelmi csatorna ma már csak online hallgatható.

Azt még nem tudni, hogy Sebestyén Balázs és a Morning Show többi alakja hol folytatja, de információnk szerint nem kizárt, hogy Andy Vajna rádiójához, a Rádió 1-hez megy.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik