Közélet

Nyerni akar a Fidesz, ezért lesz felújítva az út

Így érvelt Pócs János a besenyszögiek előtt, miután a települést Szolnokkal összekötő út a félbehagyott autópálya-építés miatt teljesen tönkrement.

Szinte járhatatlan az út Szolnok és Besenyszög között, az autósok csak lépésben tudnak közlekedni – számolt be az RTL Klub.

A korábban sem tökéletes állapotú útszakasz az M4 autópálya építése során ment teljesen tönkre. A besenyszögiek azt remélték, hogy ha az autópálya elkészül, az útjukat is helyrehozzák, csakhogy az autópálya-építést a kormány másfél éve leállította, azután nem sokkal, hogy az építtető Közgép tulajdonosa, Simicska Lajos összeveszett Orbán Viktorral. De a kormány nem ezzel indokolta a munka leállítását, hanem azzal, hogy túl drága.

Kedden lakossági fórumot tartottak a besenyszögiek, ahol elhangzott: hiába van kitéve a 60-as és 40-es tábla, legfeljebb 15-tel lehet menni a kátyús úton, melyen az autóik is tönkremennek. A fórumon részt vett a térség országgyűlési képviselője, Pócs János is, aki furcsa érveléssel nyugtatta a helyieket:

mindent megtesznek az út felújításáért, mert a képviselők és a kormány is azért dolgozik, hogy a következő választást megnyerjék.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik