Közélet

Gyurcsány: Nem az a kérdés, szeretjük-e a Morning Show-t

A szerdai volt az utolsó Morning Show, Sebestyén Balázsék elköszöntek a hallgatóktól. Balázs a 24.hu-nak azt mondta, érdekes dolgok történtek, majd arról szóltak a hírek, megegyezhet Andy Vajna rádiójával.

Azonban Gyurcsány azt mondta, nem az a kérdés, hogy szeretjük-e a Morning Show-t. Ő egyébként igen. Nem is az a kérdés, mit gondolunk a rádióról.

Az a kérdés, hogy miután a kormány leteperte a közszolgálati médiát, bezáratta a Népszabadságot, hazugsággyárrá silányította a TV 2-t, miért teszi tönkre és/vagy zsarolja a legnagyobb hallgatottságú kereskedelmi rádiót és annak szókimondó reggeli műsorát. Szerintem azért, mert paranoiásan félnek minden független hangtól, mert rettegnek a kritikától, mert nem hiszik, hogy tisztességesen is tudják vezetni az országot. Egy szóval mert gazemberek. Lehet, hogy mint minden önkényre épülő rendszer meghosszabbíthatják regnálásukat, de a végén bukni fognak. Csúnyán. Mert az ilyenek csúnyán szoktak bukni. És nem lesz bocsánat. És ez már nem is rajtunk fog múlni. Pokolba velük.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik