Közélet
Tanévnyitó ünnepség a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen

Borzasztó hír: nem indul ősszel közpénzügyi újságírószak

24.hu
24.hu

2016. 10. 07. 15:12

Az Átlátszó újságírója jelentkezett a Nemzeti Közszolgálati Egyetemre, de azzal koppintották le, hogy majd csak jövőre indul a szak.
Korábban a témában:

A nemzet legnemzetibb egyeteme, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) még szeptember elején jelentette be, hogy közpénzügyi szakújságíró képzést indít. Az Átlátszó újságírója majd a bokáját törte, hogy bekerüljön a képzésre, ahol két félév alatt

a hallgatók elsősorban azokkal a szakmai irányzatokkal ismerkedjenek meg az oktatás során, amelyek a pénzügyi-gazdasági világválság megjelenése óta egyre meghatározóbbá válnak a gazdaságpolitikában és a közgazdaságtanban.

A feltétel az volt, hogy valakinek diplomája legyen, és akkor kaphatnak az NKE-n végzettséget, na meg jogi, gazdasági és médiatudományt a fejükbe. Az Átlátszó újságírója tehát jelentkezett, befizette a kért 7000 forint eljárási díjat, elküldte a szakmai önéletrajzot és a végzettségeit igazoló dokumentumok másolatait. Ekkor jött a sokk:

Nem indul el a képzés, csak a következő félévben, szemeszterenként 150 ezer forintonként. Arra viszont érvényes a jelentkezése.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.