Közélet

Orbánnak vasárnap a sárgásbarna segíthet

Sokak szerint horoszkópokban hinni éppen annyira értelmetlen, mint ez a népszavazás.

Megnéztük, és nemcsak a közvélemény-kutatási adatok, hanem a csillagok állása sem kedvez igazán október 2-án a kormányfőnek. Az ellenzékiséggel igazán nem vádolható hirado.hu horoszkópja finoman szólva sem sok jóval kecsegteti Orbán Viktort.

Ikrek (május 21. – június 21.)
Kissé elszámítja magát, de emiatt már kár búslakodnia. Kockáztatott és nem nyert. Fogadja el, hogy mindig nem nyerhet az életben, és akkor hamarább megemészti.

Mivel egy forrás nem forrás, megnéztük laptársunk, a Színes RTV horoszkópját, amely sokkal kedvezőbb lehet az állítólag már az EU porondjára kacsintgató miniszterelnök számára.

„Olyan kedvező hatások érik a szakmájában, amelyek megacélozzák önbizalmát. Éppen ezért itt az ideje pozícióhatárai kiterjesztésének. Még partnert is talál e látványos művelethez.”

Bár Orbán Viktor szerencsenapja nem a vasárnap, hanem a szerda, segíthet szerencseszíne: a sárgásbarna. Mivel a kampányhajrában mindez kissé ellentmondásosnak tűnt, felütöttünk egy olyan könyvet, amit szerzője névvel vállalt. Izing Klára szerint az Ikrek rejtélyes dolgokra, nehéz helyzetekre számíthatnak munkájukban manapság.

Lehetséges, hogy felettesváltásra kerül sor, vagy a főnöke csalódhat Önben. Ezért fogja vissza magát, ne ossza meg vele sem a munkája kapcsán szerzett tapasztalatokat, sem magánélete ügyes-bajos dolgait! Mert nem kíváncsi erre, csak az elért eredményre. Ezért össze kell szednie magát, és koncentrálni a munkára. A munkavégzését különböző emberek nehezíthetik, ami miatt még a könnyűnek tűnő feladatok is irgalmatlanul nehezek lehetnek.  (Izing Klára: Asztrológiai előrejelzés 2016, Mi várható a Mars évében)

A könyvből bárki megtudhatja, mire számíthat idén, de mi arra is kíváncsiak vagyunk:


Önnek mi jut eszébe a csillagok és a politikusok kapcsán?

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik