Közélet

Reaktiválta a kormány a rezsicsökkentés plakátarcát

A lelkes Fidesz-aktivista videóban üzeni, hogy elmegy szavazni.

A kormány egy évvel ezelőtti plakátkampánya (A magyar reformok működnek) arról is nevezetes volt, hogy a korábbi blamák után nem külföldi családokról megvásárolt képekkel, hanem hús-vér magyar Fidesz-szimpatizánsokkal hirdették a sikereket. Ezeken a plakátokon bukkant fel Kézdiné Patakfalvy Katalin is, aki a portréja melletti szövegbuborékban büszkén jelentette ki, hogy

rezsicsökkentés néni

Természetesen elárasztották az internetet a mémek, amelyeken a kormánypropagandától eltérő üzeneteket adtak a szereplők szájába. Kézdiné ezen annyira felháborodott, hogy a Pesti Srácok nevű fideszes portálnak azt nyilatkozta, minimum bocsánatkérést vár azoktól a portáloktól, akik „közzétették az ordenáré feliratokkal ellátott fotóját”, de még azon is elgondolkodott, hogy perre vigye a dolgot.

Most úgy tűnik, hogy a történtek nem vették el a kedvét attól, hogy besegítsen a kormányzati propagandának – feltűnt ugyanis a magyar kormány Facebook-oldalán közzétett videóban is, ahol többedmagával kijelenti, hogy szereti Magyarországot, és szavazni fog október 2-án. Íme:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik