Közélet

Népszavazási bojkottot kért születésnapjára  

szülinapi torta (születésnap, torta, )
szülinapi torta (születésnap, torta, )
4 millió NEM, és elhagyja az országot.

Konczer Erik október 2-án lesz éppen 40 éves. A Komárom-Esztergom megyei Közgyűlés DK képviselője blogján hosszan ír arról, miért érzi úgy, hogy az Orbán-kormány a születésnapját az Ítélet Napjává tette. Nemcsak az országnak, hanem személyesen az ő életének is, mivel nem akar olyan országban élni, ahol…

Konczer nem akarja, hogy adóforintjaiból stadionok épüljenek, hogy a tb járulékából ne jusson normális ellátás a kevésbé tehetőseknek, idős korában pedig saját magának. Nem akar 65 éves koráig rettegni, hogy sikeresen megvédik-e jövőbeli nyugdíját. Nem akarja, hogy „leendő gyereke egy rohadó, leszakadó országban nőjön fel.”

„Aki külföldre megy, egy picit saját életét áldozza fel azért, hogy gyermekeinek jó legyen. Itt hagy rokonokat, barátokat, kultúrát és a hazát… Nagy ár.”

A négymillió NEM után viszont már nincs visszaút, legalábbis most ezt érzi Konczer, aki elismeri, érzései lehet, hogy túlzóak, de szorong. Ezért arra kéri barátait, ismerőseit, hogy köszöntsék a 40. születésnapját azzal, hogy távolmaradásukkal megakadályozzák az Ítélet Napját.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik