Közélet
Kisvárda, 2016. szeptember 11.
A XXII. Tõkés-díj kitüntetettje, Papp Lajos Széchenyi-díjas szívsebész az elismerés átadása elõtt a kisvárdai református templomban 2016. szeptember 11-én.
MTI Fotó: Balázs Attila

Gyógyító kép (Nemzetnek is, nem csak embernek!)

Kerner Zsolt
Kerner Zsolt

újságíró. 2016. 09. 12. 08:19

Kisvárda, 2016. szeptember 11. Tőkés László református püspök, európai parlamenti képviselő, az alapítvány névadója (b) gratulál a XXII. Tőkés-díj kitüntetettjének, Papp Lajos Széchenyi-díjas szívsebésznek az elismerés átadása után a kisvárdai református templomban 2016. szeptember 11-én. MTI Fotó: Balázs Attila

Amennyiben szabad akaratból és teljes hittel elfogadod, hogy Mennyei Atyánk gyógyító energiája Lajos és László közvetítésével gyógyítja testedet és nemzetedet – lelkedet – szellemedet, vetítsd ki Lajost és Lászlót magad mellé, vagy elé, naponta 3 x 5-30 percig /érezni fogod, hogy meddig/ és kérd a gyógyító energia áramlását. Lásd, érezd, ahogy Lajos és László közvetítése által feléd, beléd áramlik ez a csodálatos energia. Lásd, érezd, hogy átjárja tested minden sejtjét és egyre jobban, majd tökéletesen érzed magad.

A gyógyítás befejeztével mondj köszönetet. Fontos tudnod, hogy az energia a kép használatátkövetően még 12 óráig gyógyít téged és nemzetedet, viszont, ha ezt víz éri, akkor az lemossa rólad. Ezért ajánlatos a gyógyító képet fürdés után használni.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Closeup portrait of a beautiful redhead woman using smartphone
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.