Közélet

Nyomorult tetvekről elmélkedett a lovagkeresztes Bayer

Egyszer már megfogadta a jobbos publicista, hogy visszafogja magát, most egy picit elengedte a gyeplőt a blogján. Megkapták a magukét az anarchisták.

Meglehetősen nagy botrányt okozott kitüntetett körökben, hogy pár hete a káromkodós és rasszista írásairól ismert Bayer Zsolt állami kitüntetést kapott. Emiatt sorra adták vissza a lovagkeresztjeiket a kitüntetettek, nemrég pedig a Bayert lovagkeresztre jelölő alapítvány elnöke is lemondott.

Bayert úgy tűnik, megérintette a felháborodás és az észérvek, ezért bejelentette a Mandinernek adott interjúban, hogy befejezi az ilyen típusú publicisztikák írását. Jelen állás szerint úgy tűnik, a leszokás lassú folyamat lesz.

A Hvg.hu cikke szerint Bayer a német Alternatíva Németországért (AfD) gyűlésén történt atrocitások, azaz az ellentüntetők megrugdosása miatt írt egyet a blogjára, amiben az Index cikkének idézése után így fogalmaz, kiállva az erőszak elleni erőszak mellett:

Ezek a nyomorult, szélsőbalos, anarchista tetvek állandóan keresik a bajt és csinálják a balhét. Verekszenek, balhéznak, állat módjára viselkednek. Máshogy nem is tudnak. Itt az ideje, hogy megtanítsák mindet kesztyűbe dudálni!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik