Közélet

A Pasa parki jó szomszéd, aki a hazának dolgozik

„Te nem vagy olyan” – ezt mondta menyasszonya, amikor Csetényi Csaba 17 éve megkérdezte, akkor is szereti-e majd, ha elszegényedik.

Ezzel nyitja a legfrissebb HVG a Portréját a gyakran csak „Rogán Antal szomszédjaként” emlegetett üzletemberről. A híres Pasa parkban készített interjúból kiderül, hogy az ő lakása is bővült egy beépítés miatt, de ők voltak ott az első lakók, a miniszter és a többi híres lakó csak utánuk költözött be. Ő mindenkivel jóban van, mégis fontolgatta az elköltözést.

Mióta az újságok a szomszédságról cikkeznek, felmerült bennünk, hogy jobb lenne elköltözni, de szeretem ezt a lakást, a környéket, itt születtem, néhány sarokkal odébb.

Nem politikai kapcsolatainak, hanem profi cégének tulajdonítja sikereit, de jelzi, ő is ismeri a bukás ízét, a Westel marketingigazgatójaként még rengeteg barátja volt. Amikor távozott, vissza sem hívták. A kormányzati kommunikációs pályázatokat, köztük a kvótanépszavazásra buzdító plakátkampányt megnyerő cég vezére szerint nem a nyereségre, hanem a minőségre fókuszálnak.

Kétszáz fős rendkívül tehetséges és tapasztalt csapattal, hat országban hét nyelven szolgáltatunk az ország legmenőbb cégeinek.

Mindent megoldanak házon belül, holnapra.

2003 óta dolgozunk az államnak is, hiszen – akár tetszik, akár nem – a magyar kommunikációs piacon az állam a legnagyobb szereplő. Miért szégyellnénk, hogy a hazánknak is dolgozunk? Nézze meg, milyen hatékonyak az állampapír- vagy a turizmuskampányaink – büszkék is vagyunk rá, de nem tagadom, jó üzlet is.

Nincs titkuk, minden tenderük fent van a honlapjukon. Ő gyerekkora óta sikerre vágyott, nagyon furcsállja, hogy mára a lakcímkártyáját jobban ismerik, mint őt, de van egy erkölcsi mércéje.

A fontos projektek előtt megkérdezem magamtól: az apám és a fiam mit szólna hozzá?

Ma is vállalja az első feleségével közösen gyártott Űrgammákat, amihez a baloldali Xénia-láz kapcsolódott, de jelzi, hogy ahogy jött a politika, ő ment. Most nincsenek aggályai, egyetért azzal, hogy a kormány szerint Európa legfontosabb értékei – a vallásszabadság, a sajtószabadság, a női egyenjogúság – veszélyben vannak. Most a migráció a legfontosabb téma, a kampány működik, pedig ideje nagy része a Videótanár nevű nonprofit vállalkozás menedzselésére megy el.

Akit szeretsz, nehéz olyannal megajándékozni, ami több a pénznél. A gondolat ilyen.

Ezt már zárásként mondja a network ápolásáról és a Hamu és Gyémánt magazinról, amit üzlettársával, Krskó Tiborral alapított.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik