Közélet

Volt olyan gólyatábor, ahol a résztvevőknek saját intim szőrzetüket kellett alkoholba keverve meginni

Nemrég derült ki, hogy a Budapesti Corvinus Egyetem gólyáinak az volt a feladatuk, még 2014-ben, hogy egymás fenekéből harapják ki a mackósajtot.

A felelősségre vonás elmaradt, az egyetem azzal indokolt, hogy a hallgatókat nem kényszerítették a szexuális vonatkozású „játékokra”.

A Blikk most azt írja,

az egyik budapesti főiskolán például az intim szőrzetüktől kellett megszabadulniuk a gólyáknak, és azt alkoholba keverve meginniuk. 

A lap megszólalója elmondta, a többség bevállalta a feladatot, mert akkor már szinte mindenki ittas volt. Az is közrejátszhatott a feladat teljesítésében, hogy “senki nem akart bénának tűnni”.

Egy korábbi Corvinus hallgató azt mesélte, nekik egy szobában kellett teljesen meztelenre vetkőzni, de volt aki úgy emlékszik vissza az egyetemi évek kezdetére, hogy gyümölcsökkel kellett szexuális aktust eljátszaniuk a gólyatáborban.

A lapnak egy pszichológus elmondta,

a fiataloknál különösen nagy a csoportnyomás. Utánozzák egymást, ezért még ha valaki nem is venne annyira szívesen részt valamilyen tevékenységben, nem mond nemet: sodródik, az egyéni kontroll teljesen háttérbe szorul.

 

 

 

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik