Közélet

Az MTVA szerint Hadházy hazudik

Hadházy Ákos (hadházy ákos)
Hadházy Ákos (hadházy ákos)

Megírtuk, hogy hétfőn reggel a Kossuth rádió reggeli műsorába várták hétfő reggel Hadházy Ákost. Mivel az LMP társelnöke Szekszárdon él, reggel négykor kellett kelnie, hogy időben beérjen a rádióba. Saját Facebook-oldalán azt írta: „mire a bejáratnál lébecoló három biztonsági őr beléptetett, jött a szerkesztő és közölte, hogy bocs, de átszerveződött a dolog és leléphetek”, vagyis

mégsem szerepelhet a műsorban.

Megkerestük az MTVA-t, mi az ő álláspontjuk az esettel kapcsolatban.

Azt írták, vasárnap késő este dőlt el, hogy át kell szervezniük a hétfői adásmenetet. A szerkesztő SMS-t írt annak a sajtósnak, akivel az interjút előzetesen egyeztették. Azt elismerték, hogy nem kaptak visszajelzést, így reggel fél hét körül többször próbálták Hadházyt telefonon elérni, viszont a hívott szám ki volt kapcsolva.

Varga Amarával egyeztetnek minden LMP-s ügyben, azt mondják, ő ki volt kapcsolva, rajta kívül Pusztai Emesét keresték még, ő pedig jelezte, már nem ő az LMP sajtósa.

Miután Hadházy a helyszínre ért, a szerkesztő jelezte neki, hogy nem tudták elérni a sajtósát, amire a politikus ennyit mondott:

igen, valószínűleg Amara alszik.

Az MTVA sajtóirodája hozzátette, hogy szerintük az, hogy Hadházy emiatt kelt hajnali négykor,

nem igaz,

mivel az LMP társelnöke a HírTV-ből ment át a Kossuth rádióba. Azt mondják, a taxit is ide kérte.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik