Közélet

Nincs Pokémon Gód? Semmi baj! Itt egy módszer, hogy mégis részt vehess az őrületben!

Unod már, hogy szinte a csapból is a Pokémon Go folyik? Már a közeli ismerőseid is arról posztolnak, hogy a téren üldözőbe vettek egy ritka Taurost? Te nem tudod, vagy nem akarod megbuherálni a telefonod, hogy idő előtt letölthesd az alkalmazást?

Akkor most jól figyelj, mert a következő sorok neked szólnak!

Ha jobban belegondolsz, a Pokémon Go használata közben csomó olyan dolgot csinál az ember, amit amúgy is szokott. Ahhoz tehát, hogy elhitesd a környezeteddel, hogy máris te vagy a legnagyobb Pokémon Mester, csak arra van szükség, hogy ezeket a tevékenységeket megfelelően mixelve hajtsd végre. Íme 4 tipp, amit ha betartasz, tuti összesúgnak majd a hátad mögött, hogy “nézzed már, ez biztos Pokémon Gózik”.

Fel se nézz!

Manapság nem ügy, ha valaki úgy megy végig az egész városon, hogy fel sem néz a telefonjából. Ahhoz, hogy mindenki azt gondolja rólad, hogy épp egy pokémont kergetsz és nem mondjuk az Instagrammot pörgeted, elég annyit tenned, hogy kicsit tempósabban sétálsz és hirtelen irányváltásokat teszel. Fokozhatja az élményt, ha néha kockázatos közlekedési szituációkba keveredsz, így aztán majd biztosan azt gondolják rólad, hogy ez az arc mindent megtesz azért, hogy mester legyen.

Jó ég, mit keres ott?!

Egy elszánt pokémon tréner legfontosabb ismérve, hogy minden megtesz azért, hogy hozzájusson egy-egy ritka példányhoz. Ezt az elszántságot úgy lehet a legjobban kifelé mutatni, hogy teljesen váratlan helyeken bukkansz fel a telefonoddal, lehetőleg minél feszültebb ábrázattal. Jó helyek lehetnek a kamuvadászatra a nagy szökőkutak, az építkezés miatt a gyalogos forgalomtól elzárt terek, vagy esetleg egyéb olyan városrészek, ahol veszélybe is kerülhetsz.

A francba, már megint egy Zubat?

Az igazi haladó mester már nem azokra a pokémonokra utazik, amelyek szinte minden sarkon ott állnak. Egy komoly, haladó tréner az utcákat róva néha azon bosszankodik, hogy alig akadnak már ritka pokémonok a környéken. Hogy ezt nyomatékosítsd, néha félig hangosan fakadj ki, hogy

“a fenébe már, itt csak Zubatek vannak?”

vagy mormogd el a bajszod alatt, hogy

“jó, még egy Rattata, kit érdekel?!”

Szerkessz és posztolj!

Ahhoz, hogy az egész projekt sikeres legyen, az eredményeket, vagyis a nagy fogásaidat be kell mutatnod a közösségi médiában is. Ehhez szükséges némi képszerkesztői tudás, hiszen kénytelen leszel pokémonokat vágni a saját képernyőfotóidra. Ha elég ügyes vagy, akkor senki nem mondja majd meg, hogy a zsákmányaid csak nagy kamuk.

Ezeket a tippeket betartva garantáltan nincs más dolgod, mint bezsebelni az elismerő tekinteteket és fogadni a haverok gratulációit.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik