Közélet

Ha a szocik komolyan veszik magukat, eljárás indulhat Szanyi ellen

szanyi (Array)
szanyi (Array)

„Molnár Gyula ragyogó választás a Fidesz számára”, volt olyan lap az MSZP-elnökválasztás után, amelynek így kommentálta Szanyi, hogy a korábbi újbudai polgármester lett a párt első embere.

A Népszabadság pedig arról ír ezek után, hogy a pártvezetők közül többen úgy vélik, hogy az elnöki székért folytatott csatározásban az utolsó helyen végző EP-képviselő sértettségből beszél arról, hogy Molnár könnyű célpont lehet a Fidesznek, utalva a végül felmentéssel végződő korrupcióvádra.

A párton belülről azt mondták a lapnak, ha komolyan veszik magukat, akkor Szanyi ellen fegyelmi indulhat, ez az új országos elnökség első, szerdai ülésén dől majd el.

Szanyi a 24.hu megkeresésére azt mondta, szerinte „azt az elnökségi tagot kellene kirúgni a pártból, aki a sajátjait megkerülve, név nélkül keveri a barnát és ezzel próbál ártani az MSZP-nek.” Egyébként pedig nem számít arra, hogy fegyelmi eljárás indul ellene.

Szanyi ellen 2014 októberében egyszer már majdnem indult fegyelmi, akkor egy látogatói csoport tagjaként vendégül látta Brüsszelben a Gój Motoros Egyesület tagjait.

(Népszabadság)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik