Közélet

Orlandói támadás: Áder János is részvétét fejezte ki Obamának

24.hu
24.hu

hírfaragó. 2016. 06. 13. 07:11

Az Egyesült Államok történetének legsúlyosabb tömegmészárlása, a vasárnapra virradóra történt orlandói lövöldözés miatt Áder János részvétét fejezte ki Barack Obama elnöknek. Az alábbiakban közöljük a köztársasági elnök részvéttáviratának teljes szövegét:

„Tisztelt Elnök Úr!

Mély megrendüléssel fogadtam a szomorú híreket a floridai Orlandóban történt kegyetlen fegyveres támadásról, mely számos ártatlan áldozatot követelt.

Engedje meg, hogy Magyarország népe és a magam nevében ezúton fejezzem ki őszinte részvétünket az áldozatok rokonainak, hozzátartozóinak. E nehéz órákban mindnyájukkal együtt érzünk, és szívből osztozunk nagy fájdalmukban. A merénylet sebesültjeinek mielőbbi gyógyulást kívánunk.

Mindent meg kell tennünk, hogy a békés emberek életét sehol se fenyegethessék az erőszak, a pusztítás, a terror megszállottjai. Magyarország kész kivenni részét azokból a közös erőfeszítésekből, melyek révén tovább erősíthetjük országaink és állampolgáraink biztonságát.

A legmélyebb nagyrabecsüléssel:

Áder János,

Magyarország köztársasági elnöke”

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Németh Sándor: Előfordult, hogy a szocialisták zsaroltak

Kommentek

THE ASSASSINATION OF GIANNI VERSACE: AMERICAN CRIME STORY "The Man Who Would Be Vogue" Episode 1 (Airs Wednesday. January 17, 10:00 p.m. e/p) -- Pictured: Edgar Ramirez as Gianni Versace. CR: Jeff Daly/FX
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.