Közélet

Széles Gábor kikotyogta, miért kellett mennie Szaniszlónak

Persze nem kirúgták, hanem "közös megegyezéssel" távozott. Azért volt vele baj.

Nemcsak azért érdemes ránézni néha a Fidesz-rajongó médiamogul Facebook-oldalaira, mert két migránsozás között leleplezi az univerzum és a földönkívüli élet nagy rejtélyeit, hanem azért is, mert egészen elképesztő módon üzleti ügyekről fecseg hozzászólóknak. A legutóbbi ilyen ráadásul friss ropogós témát érint.

Egy bizonyos Erika kérte számon Szélesen, hogy ugyan miért mondtak fel a Világ-Panoráma című műsort vezető, összeesküvés-hívő Szaniszló Ferencnek az EchoTV-nél:

A kommenteket olvasva nem csak engem sokkolt a hír, hisz Szaniszló úr az egyik húzó neve volt a csatornának, az általa közölt események és azok hátterének kibontása, magyarázata egy komoly hiánypótlás a mai PS világban.

Lehet, én vagyok műveletlen, fogalmam sincs, mi az a “PS világ”, de úgy látszik Széles vágja a témát, mert egy fél nappal később válaszolt is a hölgynek:

Mi nem mondtunk fel, hanem közös megegyezéssel távozik. Szerettük volna, ha visszatér a régi “panorámás” vonalhoz, de Ő csak a részben kormányellenes “prédikációit” hajlandó lett volna folytatni. Gondolom már van helye a jobbikos internetes tv-nél.

Széleséknek tehát nem az volt az egyetlen bajuk, hogy Szaniszló “prédikál”, hanem az is, hogy kormányellenes, sőt még talán Jobbik-szimpatizáns is. De kirúgásról persze itt szó sincs, közös megegyezés volt az. Nyilván.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik