Közélet

Austin Powers Budapesten hajtja a pipiket

Idén nyáron bottal kell elhajtanunk a közelünkből a hollywoodi sztárokat. Ryan Gosling és Harrison Ford mellett Mike Myers, Margot Robbie és Simon Pegg is Budapesten forgat.

Ahogy arról több celebhírekre kihegyezett portál is beszámolt már, az elmúlt hetekben feltűnően megszaporodtak az A-listás sztárok Budapesten.

Nemrég Matt Damon és Charlize Theron járt a fővárosban, most pedig Mike Myers, Margot Robbie, Max Irons, Dexter Fletcher és Simon Pegg vendégeskedik nálunk. És ez még csak a kezdet, hiszen hamarosan érkezik a Szárnyas Fejvadász második részének magyarországi forgatására Ryan Gosling és Harrison Ford is.

Myerst a kilencvenes évek elején a Saturday Night Live című szkeccsműsorban ismerhette meg az amerikai közönség. Első mozifilmjével, az 1992-es Wayne világával egycsapásra világsztár lett, de az igazi sikert az Austin Powers-sorozat és a Shrek csupaszív ogréjének szinkronizálása hozta meg neki. Mozifilmben utoljára 2009-ben láthattuk: a Becstelen brigantykban tűnt fel egy rövid epizódszerep erejéig.

Most a Terminal című filmmel tervezi a „nagy visszatérést”, amelyben többek között Robie-val, Irons-szal, Fletcherrel és Peggel játszik együtt. Az Index cikke szerint már két héttel ezelőtt megérkezett Budapestre, és várhatóan június végéig marad. Nemrég a stáb egyik magyar tagja egy a sztárral készült szelfit is megosztott az Instagramon, de később törölte a bejegyzést.

Myers mindenesetre itt van, és ahogy a hollywoodi sztárok szokásait ismerjük, bármikor belefuthatunk a Gozsdu-udvarban vagy a Liszt Ferenc téren.

Yeah, baby, yeah!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik