Közélet
Szabó Tíme (Szabó Tímea)

Szabó: Rétvári ordasat hazudott a Klikről

Farkas György
Farkas György

újságíró. 2016. 03. 23. 10:41

„Tanárok, szülők, diákok, ne dőljetek be a kormány legújabb hazugságának!” Ezt írta a PM társelnöke.

Szabó Tímea szerint saját magát leplezte le Rétvári “nem kell félni, nem lövetünk a tömegbe” Bence. Az ellenzéki képviselő Facebook-oldalán emlékeztet arra, hogy az államtitkár által az írásbeli kérdésére adott válasza alapján „ordas hazugság” a Klik megszüntetése. A PM társelnöke szerint a keddi bejelentés nem más, mint egy ócska habonyi névváltoztatás, hiszen marad a teljes központosítás, “az állami intézményfenntartás a záloga annak, hogy minden diák… hozzáférjen a minőségi oktatási szolgáltatásokhoz”.

Tehát a KLIK új neve: állami intézményfenntartás! 

Szabó Tímea arra lenne inkább kíváncsi, hogy a kormány mikor teszi vissza az oktatásból kilopott 200 milliárd forintot,

hogyan és mikor csökkentik a pedagógusok és a diákok terheit, mikor kap az az 50 ezer, oktatásban dolgozó nem pedagógus béremelést, akinek 7 éve nem emelték egy forinttal sem a fizetését, mikor lesznek normális tankönyvek, mikor szüntetik meg a kötelező egész napos iskolai benntartózkodást, mikor csökkentik a tanárok heti óraszámát, vagy mikor lesz vége a tanárokat besúgó ellenőrzési rendszernek.

Szerinte “Rétvári, ugyanúgy, mint Orbán, csak röhög a pedagógusokon”. A PM társelnöke közben számolja a napokat, amikor ő röhöghet rajtuk és úgy véli, ez hamarabb lesz, mint gondolnák. 

 

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Németh Sándor: Előfordult, hogy a szocialisták zsaroltak

Kommentek

Szigetvár, 2016. szeptember 7.
Vass Péter, Szigetvár polgármestere köszönti az ünnepségsorozatra érkező Áder János köztársasági elnököt a szigetvári polgármesteri hivatal előtt 2016. szeptember 7-én, a Zrínyi-emlékévben.
MTI Fotó: Sóki Tamás
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.