Közélet

Gyomorfekély kínozza a vak komondoros Baloghot, nem fellebbez a pénzbüntetés ellen

De ettől függetlenül tovább folyik a per. Mármint nem a gyomorfekély ellenére. Hanem azért, mert az ügyész fellebbezett.

Pénzbüntetéssel megúszta a nőverést a Balogh, 420 ezer forinttal. A bűnügyi költségek is őt terhelik, ez valamivel több, mint 250 ezer forint. A bírónő szerint szükségtelen lett volna a felfüggesztett.

A Bors most azt írja, Balogh nem fellebbez, részéről le is zárulhatna az ügy, de az ügyész részéről nem, a vádhatóság ugyanis felfüggesztett börtönbüntetés kiszabását kérte a politikusra.

Havas, a vak komondor elpusztult ugyan, tudják, akin a polgármester szerint átesett az élettársa, nem ő verte össze, a bulvárlapnak Balogh elárulta, most egy pumijuk van.

Kisebbet lehet rajta esni.

Apor hatéves, öt éve kapták Simicskó Istvántól, aki most a honvédelmi miniszter.

Ha mindez nem lenne elég, Baloghnak gyomorfekélye is van, gyógyszereket szed. Ezért nem tud verekedni, le kellett mondania nemrég választott hobbijáról, a brazil dzsiudzsicuról.

Mondjuk az én egyik kedvenc hobbim meg ezt az interjút olvasgatni, amit nagyszerű kollégám, Nagy József készített még az asszonyverés után nem sokkal Balogh Józseffel, aki akkor még parlamenti képviselő volt. Idézünk:

Terike az élettársa, aki most koponyaalapi töréssel fekszik a kecskeméti kórházban?

Igen, ő. Szóval úgy volt, hogy hazaértünk vasárnap hajnal öt körül a mulatságból, Terike kivett egy tál húst a csomagtartóból, amit hoztunk, jó lesz az kóstolónak, és cipelte be. De van nekünk egy nyolcvankilós komondor kutyánk, vak szegény, az megriadt valamitől, előszaladt, és közben fellökte Terikét, aki elesett, és beverte a fejét.

Gondolom, azonnal hívták a mentőket.

Nem. Szabika azt mondja, nem látott komolyabb sérülést. A szomszéd korábban kórházban dolgozott mentősként, ő vitte be kocsival Terikét.

Ön miért nem hívta a mentőket?

Mert már aludtam.

Szabika miért nem ébresztette föl önt?

Mert nem látszott súlyosnak Terike sérülése.

A koponyaalapi törés? Az elég súlyos.

Nem tűnhetett annak. Szabika szerint.

Az élettársa azt mondta a kórházban, hogy ön ütötte meg.

Nem tudom, hogy jöhettem szóba. Eleve fáradtan mentünk az esküvőre, ráadásul Terike is iszogatott, én is iszogattam… Én ugye lefeküdtem, nem is fürödtem, letettem a nadrágot meg a zakót, tudtam, vasárnap reggel kilenckor indítanom kell a falunapot. Ami igazából egy helyi termékbemutató, de olyan, mint egy falunap. Szabikának mondtam, meg hát Terikének is, hogy keltsetek fel. Aztán lefeküdtem, ők meg ugye szállították be a csomagokat, sült húsokat, pörköltet, hurkát, kolbászt, amiket Terike belepakolt a kocsiba, hogy kóstolónak jó lesz az esküvőből a falunapra.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik