Közélet

4 hétköznapi szituáció, amikor újra feltűnhetnek a kopaszok

Tegnap világossá vált, hogyha a szükség úgy hozza, akkor bizonyos körök nem válogatnak az eszközökben. Ha reális esély mutatkozik arra, hogy a kisemberek bárhogyan keresztbe tudnak tenni a nagyembereknek, akkor jönnek a még nagyobb emberek. De mi lesz, ha egyszer a hétköznapokban kerülsz olyan helyzetbe, hogy akarva-akaratlanul megelőzöl valakit, akit nem szabadott volna?

Hogy elkerülhesd a kellemetlenségeket, összeszedtük neked, hogy hol érdemes a legjobban figyelned.

Posta

kép: budaorsiinfo.hu
kép: budaorsiinfo.hu

Tudjuk, hogy a nagyemberek a legritkább esetben járnak postára sorban állni, de azt tanácsoljuk, hogy jobb légy éber, mivel soha nem tudhatod, hogy a mögéd beálló srác kinek a kije. Mi előre szóltunk, nehogy úgy járj, hogy haladnál a sorral, de ahhoz el kéne tolnod 4-5 kemény legényt.

Parkoló

kép: hirportal.sikerado.hu
kép: hirportal.sikerado.hu

Parkolás közben két dolog miatt is érdemes vigyáznod. Egyrészt attól, hogy úgy látszik, egy parkolóhely üres, még korántsem biztos, hogy szabad is. A félreértések elkerülése végett nézz körbe, hogy nem cigiznek-e a környéken szigorú tekintetű nagydarab srácok, ha tiszta a terep beállhatsz a helyre. A másik dolog, amire jó ha figyelsz, hogy vannak, akik szeretnek úgy parkolni, hogy mások megmozdulni se tudjanak az autójukkal. Ilyenkor az istenért, meg ne próbálj erősködni, inkább telefonálj haza, hogy késel egy fél órát.

PRO TIPP: Akkor se parkolj könnyelműen, ha mozgáskorlátozott parkolókártyád van!

Újságárus

kép: pecsma.hu
kép: pecsma.hu

A nagyemberek szeretik tudni, hogy hogyan állnak a nagy dolgaik, ezért általában aktív újságolvasók. Ügyelj arra, hogy nehogy elhappold az utolsó Magyar Időket vagy a Demokratát, de a Blikkel és a Borssal is okosan. A Magyar Nemzetre már rájárhatsz, HVG-t meg Népszabit annyit veszel, amennyit csak akarsz.

Szavazófülke

kép: t-zones.hu
kép: t-zones.hu

Igaz, még több mint két év van a választásokig, de jobb már most felkészülni. Csak azért szólunk, hogy ne lepődjetek meg, ha a 2018-ban a szavazás idején bizonyos fülkék előtt gyanús srácok álldogálnak majd. Természetesen nem mondunk olyat, hogy el se vigyétek a személyit, vagy hogy ne menjetek el ikszelni, mert simán lehet, hogy erősebb vagy a fülkédre állított embernél és akkor még úgy is alakulhat, hogy le tudod adni a voksod.

A zseniális címlapkép ivassalkapcsolatosproblemak mesterműve.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik