Közélet

A Corvinuson tanít Orbán Ráhel

Egyebek mellett jól működő vendéglátóegységeket mutat be kurzusa hallgatóinak.

A Budapesti Corvinus Egyetem turizmus- és vendéglátás szakán tanít Orbán Ráhel – tudta meg a Népszava. A miniszterelnök legidősebb lánya „Food Service Management” címmel tart kurzust, amely az éttermi és szállodai vendéglátás iránt érdeklődő hallgatók szűk csoportja számára indult. A hallgatóknak jól működő vendéglátóegységeket is bemutat a külsős oktatóként foglalkoztatott Orbán Ráhel.

A kormányfő lánya nemrég egy nem nyilvános rendezvényen is jelen volt, melyet Rogán Antal tartott a turizmus átalakításáról. Orbán Ráhel a tanulmányait ugyancsak a Corvinuson végezte, konzulense Nemes Andrea volt, aki az NGM turisztikai főosztályvezetői tisztségét is betöltötte. Orbán Ráhel diplomamunkája elnyerte a Magyar Turizmus Zrt. által kiírt „Az év turisztikai témájú szakdolgozata” díját is, amit épp Nemes Andrea adott át neki.

Orbán Ráhel Svájcban az École Hoteliere Lausanne magánegyetem mesterképzését is elvégezte, a 12 hónapos kurzusért több mint 15 millió forint tandíjat kell fizetni. A Kempinski Hotelben értékesítési menedzser gyakornok volt több mint két éven át, a közelmúltban pedig Zsidai Zoltán étteremcsoportjánál tevékenykedett, melynek a Gozsdu udvarban, a Várban és a Kempinskiben is vannak vendéglátóhelyei.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik