Közélet

Félmilliárdos honlap miatt jelenti fel az agrárkamarát a DK

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara 471 millió forintot költött egy olyan honlap fejlesztésre, amely egy ingyenesen használható rendszerben készült – derül ki a Demokratikus Koalíció közleményéből.

A kötelezően kamarai tagok alig 7 százalékának részvételével megválasztott fideszes fiókintézet, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara 471 millió forintot költött egy olyan honlap fejlesztésre, amely egy ingyenesen használható rendszerben készült. A sajtóban megszólalt, illetve általunk megkérdezett szakértők szerint egy ilyen honlap testreszabása reálisan nagyjából 1-2 millió forintba, maximum 10-20 millió forintba kerülne, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara mégis közel félmilliárdot költött rá

– írja az ellenzéki párt.

Szerintük a honlap minimum tízszeresen lett túlárazva. Emiatt a Demokratikus Koalíció feljelentést tesz, mert a kevesek „kötelesek elszámolni a sokak pénzével, még abban az esetben is, ha a Fidesz nevű bűnszervezet tagjai. A DK továbbá választ vár Győrffy Balázs fideszes képviselőtől: kinek a bankszámláján landolt a félmilliárd forint?” – teszik fel a kérdést.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik