Közélet

Eltűntek a hirdetések, G. Fodor esendő lett

A reklámok eltüntetésére nem a kormány adott utasítást.

Több kormánypárti politikus, újságíró elítélő nyilatkozata, az ELTE etikai eljárása, és több feljelentés után nevezte csütörtökön „hibának” a Századvég stratégiai igazgatója, hogy az általa „főszerkesztett” Habony-portál túlment egy határon.

Szerinte

előfordul, hogy követünk el hibákat.

Mindennek nem volt előjele. G. Fodor korábban éppen kiállt a portál botrányos stílusa mellett. Előzőleg még – nála – belefért a konzervatív újságírásba, hogy régi meztelen fotókat közöljenek egy politikus feleségéről, megjegyzéseket tegyenek családi életére, kislányára.

A magyar sajtót szombat óta foglalkoztató botrányban a „mea culpa” teljesen váratlan volt.

Az RTL Híradónak tűnt fel, hogy közben eltűntek az állami hirdetések a Habony-portálról.  A kormány szerint a reklámok eltüntetésére nem ők adtak utasítást. 

Korábban a családbarát kormányt több ellenzéki párt is figyelmeztette, hogy a vállalhatatlan médiummal azonnal bontsa fel minden támogatói szerződését.

Ez azonban biztosan nem befolyásolhatta G. Fodort, aki a bocsánatkérést egyszerűen azzal magyarázta, hogy az édesapjától azt tanulta, ha hibáztunk, legyen erőnk férfiasan elnézést kérni.

 

 

 

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik